Regl cabuk nasıl bıter

anlatayım..kahve telvesinin içine yarım limon sıkılır ve bulamac haline getirilir..günde 1-2kere bu karısım yenir.
kanamanızın daha cabuk bitmesini sğlar..uzun süreli kullanımda ne yapar bilmiyorum..ama bir insanın adetiin neden cabk bitmesini isteyeceğini hic anlamıyorum...

Sonunda sorunumu çözdüm. Artık eskisi gibi 4-5 günde bitiyor. Merak eden olursa anlatabilirim.

arkadaşlar Türk kahvesi adeti kesseydi, ben hiç adet olmazdım!
günde 3 apranax fort için kesilir, doktor tavsiyesi.

arkadaşlar ben eczanelerde adet kesici ilaçlar olduğunu duymuştum belki yanlıştır bilmiyorum ama bi sorun isterseniz ayrıca gray nasıl çözdün çok merak ettim. bu adet düzensizliğini ve süresini umursayın bence sonra ilerde canınızı sıkacak durumlar ortaya çıkıyo kilo tabiki çok önemli ama belki de bi rahatsızlıktan dolayı böyle problemleriniz var mesela ben 1.70 boyunda 48 kiloyum ama benimde adet düzensizliğim var evlenince öğrendim meğerse polikistik over hastasıy mışım bekarkan önemsememiştim adet düzensizliğini,kisti ama çocuğum olmayınca anladım herşeyi çok şükür şuan hamileyim bakalım doğumdan sonra ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…