Regl cabuk nasıl bıter

debby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
72
1
86
- Yurtdışı
biraz sacma gelebilir tabi ama bugun regl oldum genelde 3 gun suruyor , ben sali gunune tamamen bitmis olmasini istiyorum , ( bazi nedenleren dolayi sositososito ) nasil biter, bir yolu var midir ?

ANTıBıYOTıK ıÇ naniknanik
GERÇı BEN ONU REGL GECıKMESıNDE ETKıLı OLDUĞUNU BıLıYORUM DUYMUŞTUM YAŞADIM:)
BELKı REGL KANAMASINIDA DURDURUR DıYE DÜŞÜNDÜMsırnaşık şey

türk kahvesi regli durduruyor diye duymuştum komşum demişti bana onda durdurmus bir iki defa bende de oldu bazen hemen bitti bazen aynı şekilde sürdü dene bence

tesekkurler.. turk kahvesini deniyicem pazartesi icerim, umarim saliya biter

ah kadin olmak zor ya..

su regl durumlarindan hakikaten biktim, yumurtaliklari aldirip kurtulmak lazim ehehe

biraz sacma gelebilir tabi ama bugun regl oldum genelde 3 gun suruyor , ben sali gunune tamamen bitmis olmasini istiyorum , ( bazi nedenleren dolayi sositososito ) nasil biter, bir yolu var midir ?

Ağrı kesici ilaçla(ismini buradan yazmıyım)istediğin takdirde 2 günde durdurabilirsin canım.

ANTıBıYOTıK

regl olmadan bi gün önce sabah akşam antibiyotik içtim (hasta olduğum için)
doğru düzgün kanamam olmadı

türk kahvesi regli durduruyor diye duymuştum komşum demişti bana onda durdurmus bir iki defa bende de oldu bazen hemen bitti bazen aynı şekilde sürdü dene bence

türk kahvesi durdurmuyorki ben sancım oldğu zaman içiyorum sancıyı hemen kesyor ama adeti kesmiyor..

Yakızlar yardım edin lütfen. Adetim 7 8 gün sürüyor bunu nasıl kısaltabilirim. Türk kahvesini içince kesiliyor mu gercekten. Hadi limon sıktım bulamaç yaptım içtim. kesildi ertesi günü içmedim gene gelir mi kızlar lütfen yardım edin :gitme:

Lütfen adet kanamalarınızdan şikayet etmeyin kızlar. Bu sitede bir damla kan görmek için çırpınan görünce de sevinçten havalara uçacak insanlar da var . ınsanın başına neler geleceği hiç belli olmuyor ve bazı şeylerin ne kadar paha biçilemez olduğunu kaybedince anlayabiliyor insan.

Bence haklısınız ama 1 ayın 7-8 gününü bu şekilde geçirmekte çok yorucu ve sosyal hayatı olumsuz etkileyen bir durum. Kış günü her gün duş almak ve 8 gün boyunca taştı mı bir taraf kan oldu mu diye bakmak hiiiç hoş değil :çok üzgünüm:. Keşke herkesin 4 gün sürse en fazla :1rolleyes: .

Doktora gidin en kısa zamanda sancılarınızda çok oluyormu? yoğun kanaman. Hiç vakit kaybetme mutlaka jinekolojik bir sorun olabilir 8 gün çok.

Bence de Hırçındeniz . Küçük yaşlarda 15-16 yaşlarında çok fazla doğum kontrol hapı verdi doktorlar kistler için. 22 yaşımda tekrar gittim düzensiz kanamalarımdan dolayı ama tanımlanamayan kistler görüldü yumurtalık içinde. Bu kistleri de önemsemenin gerek olmadığını söyledi doktor. Ondan sonra da ilaç kullanmadım. Eskiden gene 5 gün yada 6 gün sürüyordu ama çok şiddetli gelmiyordu hatta bir ay yoğunsa öteki ay az geliyor. Şimdi yaklaşık bir yıldır 7-8 gün sürüyor hatta 10 günü bulduğu bile oluyor ama bazı ay hiç gelmediği de oluyor. Doktora gitmeyi bende istiyorum ama ilk önce kilo vermem gerekiyor. Çünkü çook kızıyorlar kiloya. Azar duymaya kilom için henüz hazır değilim. Boyum 170 ve 22 yaşımda doktora gittiğimde beni tartmıştı 71 kiloydum ve tombişsin diye azar işitmiştim mafoldumben . Yaklaşık 2 aydır kilo vermek için beslenme düzenimi değiştirdim ve şu son haftalarda kilo vermeye başladım. 68-69 kiloya düşünce gitmeyi planlıyorum.

Canım yaa sen kilo vermeye devam et bende de aynı sorunlar kistlerle kiloyla başım belada şuan.. 2 haftada 2 kilo vermişim bugün tartıya çıktım sanırım ben üzüntüden zayıflayacağım..:çok üzgünüm:
bekar yıllarımda çok zayıftım adetlerimde düzenliydi ama ağrılarım çok olurdu bayıltacak derecede, doktorlar birşeyin yok diye gönderirdi beni ama yanıldırlar. Şimdi uğraş dur sen bekarsın ihmal etme sağlık bu canım yaş ilerledikce daha kötü olur geçmiş olsun...

Şimdi 25 yaşındayım , ve haklısın hırçındeniz git gide sorunlar çoğalıyor. Daha fazla yaşlanmadan bunu çözmeey çalışıcam. Off Off gamyoncuiremsu

sm bende de adetlerim düzen sorunu yaşıyor 15-17 güne kadar çıkıyor çıldırıyorum yani dinine düşkün biriyim canım okumak namaz kılmak istiyor kuran okumak istiyorum ama çok üülüyorum böyle olunca doktora gitmeye de utanıyorum hemde çok çünkü hiç gitmedim bittikten bir hafta 10 gün sonra yeniden felaket bir şekilde yine oluyor kiloluyum 22 yaşındayım bir kere ana sağlığında ulturasonda bakıldı geçen sene ama düzensizliği söylemeye utandım bişey yok dedi ama yüzümü kızarta bilirsem gitcem doktora

ayrıca reglin çabuk bitmesi için yapılabilinecek bir şey yok. Ben test ettim onayladım. Bir yerde okudum ağrı kesicilerin kestiğini ama ağrı kesici kullandım 3 gün boyunca kesinlikle kesilmedi. Ha biraz kanama azaldı ama gün sayısı azalmadı ve çok kötü kramplar yaşadım. Sakın denemeyin diye yazıyorum bunu. Ben yaptım bir cahillik siz sakın yapmayın. Tek çözüm artık düzenli bir spor ve sağlıklı beslenme. Biraz daha kilo verince inanıyorum düzene girecegine . Kilo adet düzensizliğinin ve hormonların en önemli nedeni bence kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…