Regl bittikten sonraki gün ovulasyonda çift çizgi

virginiawolf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
18
2
31
Herkese merhabalar, 6 aydır 2. Çocuk deniyoruz fakat henüz sonuç alamadım. Regllerim son 2 yıldır yalnızca 2 gün sürüp kesiliyordu. Bu ayın 22 sinde regl oldum ve 25inde bitti ama ben bugün yumurtalamanın bütün belirtilerini hissettiğimden şüphelenip ovulasyon testi yaptım ve hemen çift çizgi çıktı . Böyle bir şey mümkün olabilir mi ? Bugüne kadar gördüğüm en koyu çift çizgi ve ben daha önce hiç reglden 1 gün sonra ovulasyon testi yapmamıştım.

Eklentiler

• IMG20241126203918.jpg
    IMG20241126203918.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 29
Evet olabiliyor değerlendirmelisin 🌸
Herkese merhabalar, 6 aydır 2. Çocuk deniyoruz fakat henüz sonuç alamadım. Regllerim son 2 yıldır yalnızca 2 gün sürüp kesiliyordu. Bu ayın 22 sinde regl oldum ve 25inde bitti ama ben bugün yumurtalamanın bütün belirtilerini hissettiğimden şüphelenip ovulasyon testi yaptım ve hemen çift çizgi çıktı . Böyle bir şey mümkün olabilir mi ? Bugüne kadar gördüğüm en koyu çift çizgi ve ben daha önce hiç reglden 1 gün sonra ovulasyon testi yapmamıştım

Herkese merhabalar, 6 aydır 2. Çocuk deniyoruz fakat henüz sonuç alamadım. Regllerim son 2 yıldır yalnızca 2 gün sürüp kesiliyordu. Bu ayın 22 sinde regl oldum ve 25inde bitti ama ben bugün yumurtalamanın bütün belirtilerini hissettiğimden şüphelenip ovulasyon testi yaptım ve hemen çift çizgi çıktı . Böyle bir şey mümkün olabilir mi ? Bugüne kadar gördüğüm en koyu çift çizgi ve ben daha önce hiç reglden 1 gün sonra ovulasyon testi yapmamıştım.
Reglden bitiminden hemen sonrada hamile kalanlar var yani yanlis göstermemistir bence pik degerlendirin

X