Regl bitimi hamile kalmış olabilir miyim ?

nonstoplearning

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
5
1
36
28
Kızlar merhaba ,
Yumurtlama dönemi beklemeden regl sonrası korunmasız ilişkide bulunduk . SAT 4 Şubat
5 /6 korunmasız ilişki .
15 inde akıntımda nohut tanesi kadar pembe bi renk gördüm . Sonra sabah kılcal şekilde yine pembe kan.
16 sında kasık ağrısı hafif , şimdi sağ kasığımda pıt pıt atmalar var . Bide sağ boşluğumu sanki çekiyorlar gerdiriyorlar gibi.
Ne zaman test yapsam çıkar acaba ? (İdrar)
2 sene önce regl sonrası ilişkide hamile kalmıştım . Sonrası kürtajla sonlandı .

Yumurtlama dönemi herkeste farklı oluyo sanırım ben düzenli 28 günde bir adet gören insanım her ay yumurtlama dönemi diye bekliyor değerlendiriyordum meğer benim yumurtlama günüm adetimin bittiği günmüş adetimin bittiği gün gebe kaldım benim de kürtajla sonlandı ne yazıkki ama olabilir yani şüpheli ilişkiden 15-16 gün sonra erken gebelik testlerinde çıkıyor diyorlar ben adetime 4 gün kala öğrenmiştim

Bakalım bekleyip göreceğim bi kaç gün daha geçsin test yapayım o halde inşallah olur herkesin istediği sonucu versin Allah’ım doğru zamanda

Çok ilginç demek ki adet bittikten sonra sizde yumurtlama oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…