• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl belirsizliği 🤦🏻‍♀️

HurremSultaan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
201
137
33
33
Merhaba;

19 kasımda regl olmam lazımdı olmadım, pazartesi günü hamilelik testi yaptım negatif çıktı maalesef. ben endometrosiz hastasıyım, regl oldugum zaman agrıdan geberirdim senelerdir bu hastalıkla ugrasırım ağrı durumum hıc şaşmaz ve suan agrım hıc yok. kasıklarımda cok hafif ara ara kasılma oluyor. bu gün lavaboya gittim ve peceteye pembe kan geldi ve hala aynı şekilde geliyor ped cok hafif kan bulaşmış, damla şeklinde su gibi bu şekilde bir regl normal mi? ilk defa başıma geliyor bu durum açıkcası saskınım endometrosiz oldugum için hiçte regl olcakmışım gibi bir durumum yok🤦🏻‍♀️ ağrımdan anlıyorum cunku.. ne yapmam lazım? başına gelen var mı? Acayip stress oldum bu duruma 🤦🏻‍♀️ (ayrıca doktora git demeyin yurtdısındayım hemen doktor randevusu bulamıyoruz.)

Teşekkür ederim.

24ü bugun ise regl kanamam çamur gibi gelıyor yine peçete silince ben şimdi adet oldum mu olmadımmı gerçekten bu ne böyle 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:
Endometriozis den dolayi da geçikmiş olabilir bekleyin bence biraz bi 10 gun kadar eger hala olmazsa bu defa doktora gidin

Back