Regl azalması

Benımde 6 gun ken 8 yıldır 2 gun de bıtıyor ve cok az geliyor bır cok doktora gıttım sorun yok bır gun bıle olsan bızım için iyi dedıler .Tahlıl ulturason hersey yapıldı hala çözum yok.

Öğrenirseniz yarin falan buraya yazarmisiniz? İnternette nasıl yapılacagi yaziyor ama kac gun içilir yazmiyor.
Şimdi sordum, Saraçoğlu 15 gün yapın diyormuş. Yani biraz size bağlı galiba 5-10 gün yapıp ara verebilirsiniz bir o kadar.
Regli artırıyor olabilirmiş bir de soğan öneriliyormuş regl sorunu için
Soğanın kabuğunu soyup ikiye bölüyorsunuz, cezvede bir bardaklık suda kaynatıp içiyormuşsunuz
Lakin bu tek seferlikmiş kür değil

Teglin zaten 2 günden az 7 günden çok olmaması normal diye biliyorum .
Benim baska bir önerim olacak her anlamda iyileşmek istiyorsanız önce Hayatınızda sorun yaratan şeyleri Çıkarın .

Şimdi sordum, Saraçoğlu 15 gün yapın diyormuş. Yani biraz size bağlı galiba 5-10 gün yapıp ara verebilirsiniz bir o kadar.
Regli artırıyor olabilirmiş bir de soğan öneriliyormuş regl sorunu için
Soğanın kabuğunu soyup ikiye bölüyorsunuz, cezvede bir bardaklık suda kaynatıp içiyormuşsunuz
Lakin bu tek seferlikmiş kür değil

Çok teşekkürler

Teglin zaten 2 günden az 7 günden çok olmaması normal diye biliyorum .
Benim baska bir önerim olacak her anlamda iyileşmek istiyorsanız önce Hayatınızda sorun yaratan şeyleri Çıkarın .

Bunu çok doğru söylediniz. Okulum uzadı kendimi çok kötü hissediyorum. Umarım mezun olunca vucudumda her sey yoluna girer.

insanlar stresten erken menopoza giriyor stres o yüzden bir çok hastalığı tetikliyor doğal olarak. stres olunca da vücut kendini rahat bırakmadığı için kanama gerçekleşmiyor sanırım. uyku düzeniniz nasıl?

Son düzenleme:
insanlar stresten erken menapoza giriyor stres o yüzden bir çok hastalığı tetikliyor doğal olarak. stres olunca da vücut kendini rahat bırakmadığı için kanama gerçekleşmiyor sanırım. uyku düzeniniz nasıl?

İnternette de stres baslica sebeplerden yazilmis. Uyku sorunum yok ama dedigim gibi 1 senedir çok moralsizim.

Okulunun uzaması sağlığından önemli değil boşver biraz yahu!

Önemli degil tabi de ailemle büyük sorunlar oldu. Düşünsene yaşıtlarım çoğu ya meslege basladi ya da yüksek lisansa geçti. Ben neredeyse asistanlarla yaşıtım. Mantık geç olsun güç olmasın diyo ama saclarim dökülüyor, kendimi sıkmaktan omuzlarım ağırıyor. Bir de degişen regl düzenim.

Önemli degil tabi de ailemle büyük sorunlar oldu. Düşünsene yaşıtlarım çoğu ya meslege basladi ya da yüksek lisansa geçti. Ben neredeyse asistanlarla yaşıtım. Mantık geç olsun güç olmasın diyo ama saclarim dökülüyor, kendimi sıkmaktan omuzlarım ağırıyor. Bir de degişen regl düzenim.
Sıkma rahatla. Meditasyona başla hatta, içsel huzuruna yönel. Böyle olmaz, daha beter hasta olursun. Okul dediğin nedir ya?? Ne önemi var sağlığının yanında? Kendine yardımcı olabilecek tek kişi sensin.

bazen hayatta istediğimiz şeyler zamanında olmayabiliyo diye klişe bir şey söylemek seni ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama öyle. her şey planladığımız gibi olmuyor malesef. sadece o durumda olan sen değilsin seninle aynı şeyleri paylaşan bi sürü insan var. hayatta bazı olan şeylerin öyle olması gerekiyor bunu sen değiştiremezsin.

bazen hayatta istediğimiz şeyler zamanında olmayabiliyo diye klişe bir şey söylemek seni ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama öyle. her şey planladığımız gibi olmuyor malesef. sadece o durumda olan sen değilsin seninle aynı şeyleri paylaşan bi sürü insan var. hayatta bazı olan şeylerin öyle olması gerekiyor bunu sen değiştiremezsin.

Öyle tabi. Aslinda ailem de bunun farkinda ama içgüdüsel olarak hayata atılmam gerektigini geç kaldığımı düşünüyorlar.

Vitamin değerlerine,yumurtalıklarda kist oluşumu var mı diye baktır birde düzenli olarak sakinleştirici bitki çayı iç...Belki bir faydası olur...

Back