- Konu Sahibi asdasdasdasfas
7 günden 2 güne o kadar hızlı düşmesi bana da pek normal gelmedi
Fsh baktılar mı?
Fsh baktılar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hep maksimum 3 gün yoğun geçer.
Stres tabi ki azaltır. Arkadaşım maydanoz kürü yapıyor ama ben tam bilmiyorum
7 günden 2 güne o kadar hızlı düşmesi bana da pek normal gelmedi
Fsh baktılar mı?
Benımde 6 gun ken 8 yıldır 2 gun de bıtıyor ve cok az geliyor bır cok doktora gıttım sorun yok bır gun bıle olsan bızım için iyi dedıler .Tahlıl ulturason hersey yapıldı hala çözum yok.
HormonYok. O nedir bilmiyorum.
Hormon
Varsa sonuçlar elinde baksana değerine kaçmış
Şimdi sordum, Saraçoğlu 15 gün yapın diyormuş. Yani biraz size bağlı galiba 5-10 gün yapıp ara verebilirsiniz bir o kadar.Öğrenirseniz yarin falan buraya yazarmisiniz? İnternette nasıl yapılacagi yaziyor ama kac gun içilir yazmiyor.
Şimdi sordum, Saraçoğlu 15 gün yapın diyormuş. Yani biraz size bağlı galiba 5-10 gün yapıp ara verebilirsiniz bir o kadar.
Regli artırıyor olabilirmiş bir de soğan öneriliyormuş regl sorunu için
Soğanın kabuğunu soyup ikiye bölüyorsunuz, cezvede bir bardaklık suda kaynatıp içiyormuşsunuz
Lakin bu tek seferlikmiş kür değil
Teglin zaten 2 günden az 7 günden çok olmaması normal diye biliyorum .
Benim baska bir önerim olacak her anlamda iyileşmek istiyorsanız önce Hayatınızda sorun yaratan şeyleri Çıkarın .
insanlar stresten erken menapoza giriyor stres o yüzden bir çok hastalığı tetikliyor doğal olarak. stres olunca da vücut kendini rahat bırakmadığı için kanama gerçekleşmiyor sanırım. uyku düzeniniz nasıl?
Okulunun uzaması sağlığından önemli değil boşver biraz yahu!
Sıkma rahatla. Meditasyona başla hatta, içsel huzuruna yönel. Böyle olmaz, daha beter hasta olursun. Okul dediğin nedir ya?? Ne önemi var sağlığının yanında? Kendine yardımcı olabilecek tek kişi sensin.Önemli degil tabi de ailemle büyük sorunlar oldu. Düşünsene yaşıtlarım çoğu ya meslege basladi ya da yüksek lisansa geçti. Ben neredeyse asistanlarla yaşıtım. Mantık geç olsun güç olmasın diyo ama saclarim dökülüyor, kendimi sıkmaktan omuzlarım ağırıyor. Bir de degişen regl düzenim.
Tesekkur ederim dikkate alicam.Sıkma rahatla. Meditasyona başla hatta, içsel huzuruna yönel. Böyle olmaz, daha beter hasta olursun. Okul dediğin nedir ya?? Ne önemi var sağlığının yanında? Kendine yardımcı olabilecek tek kişi sensin.
bazen hayatta istediğimiz şeyler zamanında olmayabiliyo diye klişe bir şey söylemek seni ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama öyle. her şey planladığımız gibi olmuyor malesef. sadece o durumda olan sen değilsin seninle aynı şeyleri paylaşan bi sürü insan var. hayatta bazı olan şeylerin öyle olması gerekiyor bunu sen değiştiremezsin.