- 5 Mart 2017
- 198
- 203
- 23
- 32
- Konu Sahibi asdasdasdasfas
-
Doktorlar ztn genel olarak normal diyip strestendir diye başından savma modunda. Yada bazıları çünkü ben iyisine denk gelmedim.
Kürtajlarımdan sonra benımde azalma oldu eskisi gibi değil.
Daha önce çok yoğun regl olurdum kansızlık demişti sebebini. Doğruysa.
Sizinde önceden kansızlık varsa şimdi normale döndüyse eğer ondan olabilir mi
Normal regl 2-7 gun arasındadır
Hormonlarınız da normalmiş
Bir problem gözükmüyor
Az olsun işte daha iyi çok kanayıp ne yapacaksınız
Doktor bir sorun yok dediyse niye çok ve yoğun (doğru anladıysam) olmak istiyorsunuz? Yaşla da alakalıdır belki..
NiyeÖyle demeyin yaa allah resmen aratiyormus.
Bizim bu milletteki dolu dolu , kanli kanli adet görme hevesi de hic bi ülkese yok.neden istiyorsunuz ki cok gelmesini? Doktor virsey yok demisse, oturup keyfinize bakin
Düzenli besleniyormusun ?
Onun bile etkisi oluyor...
Vücudu herşey etkiliyor,Pek sayılmaz. Haklısın onunda etkisi var. Biraz da kilo aldım.
Yoo sevinirimSiz olsanız gününüz geldiginde rutininiz dışında 2 gün regl olsanız tuhaf hissetmez misiniz? Bir ben mi taktım bunu
Siz olsanız gününüz geldiginde rutininiz dışında 2 gün regl olsanız tuhaf hissetmez misiniz? Bir ben mi taktım bunu
Gitmiyor cünkü ilk zamanlar bende öyleydim ve azaldigi icin de cok seviniyorum ve hatta bir yil ilac aldim dogumdan sonra hic olmamistim o dönem.. ohhh mis gibi. Birsey oldu mu ?hayirrSiz de bi hoşsunuz. Kendi düzeniniz anlattigim kadar şaşsa garibinize gitmez mi?
Vücudu herşey etkiliyor,
Ben mesela beslenmeyle alakası oldugunu düsünmüyordum,
Ama tedavi gördügüm sürede doktor söyledi bunu iyi beslen diye..
Bence haklısınız. Senelerdir aynı gün sayısı olup sonradan uzun fark olması vücutta birşeylerin değiştiğini de gösterebilir. Tavsiyem bir başka doktora daha gidin. Belki yeterli hormonlara bakmamışlardır. Bende regl gün azalmasından şüpheleniyordun gittim, 2 gün ve daha azı bizim için önemli demişti doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?