Regl azalması

asdasdasdasfas

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
198
203
23
32
Bayanlar merhaba. Benim derdim regl azalması. 1 senedir falan çok stresli zamanlar geçiriyorum. Saç kırandan regl oluşuma kadar her yerime vurdu stres.

Gün olarak düzensizliğim yok ama eskiden 7 gün sorunsuz regl olurdum. Bir kaç aydır 2 gün olup diger günler çok az oluyorum. Veya 5 gün ne çok ne az oluyorum. Umarım anlatabilmişimdir her ay yoğunluğum ayrı ama asla eskisi gibi degil. Doktora gittim, hormonal veya baska problem yok.

Gelelim soruma. Maydonoz suyu öneriyorlar. Uygulayan var mı? Kaç gün boyunca ne sıklıkla içilmeli? Başka önerisi olan var mı? Sogan suyu demeyin onu da denedim. Hepinize simdiden tesekkürler.

Bu arada buradan daha cok kisiye ulasirim diye konuyu açtım. En azından cevabimi alana kadar konumu taşımazsanız cok sevinirim.

Doktorlar ztn genel olarak normal diyip strestendir diye başından savma modunda. Yada bazıları çünkü ben iyisine denk gelmedim.
Kürtajlarımdan sonra benımde azalma oldu eskisi gibi değil.
Daha önce çok yoğun regl olurdum kansızlık demişti sebebini. Doğruysa.
Sizinde önceden kansızlık varsa şimdi normale döndüyse eğer ondan olabilir mi

Normal regl 2-7 gun arasındadır
Hormonlarınız da normalmiş
Bir problem gözükmüyor
Az olsun işte daha iyi çok kanayıp ne yapacaksınız

Doktorlar ztn genel olarak normal diyip strestendir diye başından savma modunda. Yada bazıları çünkü ben iyisine denk gelmedim.
Kürtajlarımdan sonra benımde azalma oldu eskisi gibi değil.
Daha önce çok yoğun regl olurdum kansızlık demişti sebebini. Doğruysa.
Sizinde önceden kansızlık varsa şimdi normale döndüyse eğer ondan olabilir mi

Evet kansızlık kendimi bildim bileli var. Bi ara ilac kullandim normal seviyeye geldi ama yine sikinti olabilir. Tesekkurler bi kontrol ettiricem.

Doktor bir sorun yok dediyse niye çok ve yoğun (doğru anladıysam) olmak istiyorsunuz? Yaşla da alakalıdır belki..

25 yasindayim. Alakali olabilir mi bilemedim. Eskiden olan yogunluk olmadigi icin bunu sorun olarak goruyorum. Düzeltmek için de yol ariyorum. Strestende geçicidir ama nasil gececek? Aradigim bu.

Bizim bu milletteki dolu dolu , kanli kanli adet görme hevesi de hic bi ülkese yok.neden istiyorsunuz ki cok gelmesini? Doktor virsey yok demisse, oturup keyfinize bakin

Siz olsanız gününüz geldiginde rutininiz dışında 2 gün regl olsanız tuhaf hissetmez misiniz? Bir ben mi taktım bunu

Bence haklısınız. Senelerdir aynı gün sayısı olup sonradan uzun fark olması vücutta birşeylerin değiştiğini de gösterebilir. Tavsiyem bir başka doktora daha gidin. Belki yeterli hormonlara bakmamışlardır. Bende regl gün azalmasından şüpheleniyordun gittim, 2 gün ve daha azı bizim için önemli demişti doktor.

Bence haklısınız. Senelerdir aynı gün sayısı olup sonradan uzun fark olması vücutta birşeylerin değiştiğini de gösterebilir. Tavsiyem bir başka doktora daha gidin. Belki yeterli hormonlara bakmamışlardır. Bende regl gün azalmasından şüpheleniyordun gittim, 2 gün ve daha azı bizim için önemli demişti doktor.

Tamamdır teşekkürler.

Benim hep maksimum 3 gün yoğun geçer.
Stres tabi ki azaltır. Arkadaşım maydanoz kürü yapıyor ama ben tam bilmiyorum

Back