• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl aralığı kısa

Yikikprenses

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
37
4
16
26
Kızlar benim adetimden adetime 22 gün var mesela
25 haziranda regl oldum 1 temmuzda bitti
9 temmuz yumurtlama
Temmuz 23 ve 28 adet tarihi tabu ben olmasın gunum geçti kan testi de verdim ama idrarda gormememin sebebi regl araligimin kısa olmasıyla alakalı olabilir mi regl 5 gün gecikti ama size anlatabildim mi şu an bilmiyorum yani genel olarak 30 günde bir bayanlar regl olur ben 22 günde bir

Adet tarihinden tam 14 gün önce yum oluyor. Eğer yumurtlama gününden eminsen beklenen tarihte adet olman gerekirdi. Adet tarihin kısalınca dolayısıyla yum günün değişiyor takvime göre mi baktın yoksa test mi yaptın

Benimde döngüm bu şekilde evliliğimizin 4.ayı acaba bir etkisi var mı gebe kalamamaya?

25 günde bir regl oluyorum. Çoğu kadın 30-35 günde bir oluyor. Onu sormak istedim aslında. 🤗
Sorunu anladım ama gebe kalamamayı etkılemez . Döngüsü uzun olan kadınların yumurtlama zamanı daha gec olur . Bazıları adet bitiminde yumurtlar bazıları adet ortası . Bazıları adete yakın .

Sorunu anladım ama gebe kalamamayı etkılemez . Döngüsü uzun olan kadınların yumurtlama zamanı daha gec olur . Bazıları adet bitiminde yumurtlar bazıları adet ortası . Bazıları adete yakın .
Olmuyor ya bebek insan bi sebep arıyor 😔 çok teşekkür ederim cevap için❤️

Back