- 2 Ekim 2014
- 2.335
- 5.030
- 38
Benim ilk doğumdan sonra da geçmedi çok umutlanmistim geçer diye geçmedi ama ikinci doğumdan sonra geçti :)O değil de dogurunca geçer diyorlar sakın inanmayın. Normal doğum yaptım. Gene aynı( her ay pertim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ilk doğumdan sonra da geçmedi çok umutlanmistim geçer diye geçmedi ama ikinci doğumdan sonra geçti :)O değil de dogurunca geçer diyorlar sakın inanmayın. Normal doğum yaptım. Gene aynı( her ay pertim.
Ağrı kesici regl mi kesiyormuş? Bunu hiç duymadım. Acile gittiğimde ağrı kesici iğneyi yapıştırıyorlar, iğneden sonra da ağrı kesiciyi hap olarak içtikten sonrada sorun yaşamadım
Bizde de vardı arveles alacagim ben de yemek yiyip yoksa bulantı yapıyorArveles içiyorum ben, hatta ağrılarım başlamadan içiyorum anlıyorum şiddetleneceğini , hava soğuksa sıcak su torbası yapıyorum papatya çayı biraz iyi geliyor.doğumdan önce gerçekten daha çok ağrım oluyordu doğumdan sonra daha çekilir hale geldi.
Valla dogurtucaksiniz beni kızlarŞekerli su da derler şerbet yani
Buscopan kullanırdım bir ara doktor vermisti doğumdan sonra geçti benim ama adet sancisi da doğum sancısı kadar oluyor bazen
tavsiye edilmezValla dogurtucaksiniz beni kızlar
Ayda bir ağrıdan kurtulayım derken ömür boyu bas agrisina evet demek gibi bi seytavsiye edilmez
Dogumdan sonraki ilk bir kaç reglimde ben de rahattım çok sevinmiştim. Sonra gene aynı;(( aman regl ağrısi çekerim gene de 2.yi yapmamBenim ilk doğumdan sonra da geçmedi çok umutlanmistim geçer diye geçmedi ama ikinci doğumdan sonra geçti :)
Bunu da bilmiyordum gerçekten. Bir araştırayım teşekkür ederimİlaç regliyi kesmez. Kanamanın azalması sürecin bittiği anlamina gelmiyor. Hatta ne kadar az kan o kadar iyi, bu konuda rahat olun.
Diger bir şey, bu ağrısı şiddetli olan hatunların tamamı için;
Magnesium eksikliği sancıların şiddetini arttırır.Eger acilde enjeksiyon yaptıracak kadar ağrınız varsa düzenli magnesium takviyesi alın. Ayaklarınızı daima sıcak tutun ve egzersiz yapın.
Rica ederim. Bir not daha... Migren için de magnesium takviyesi şiddeti azaltır ve atakların arasını açar.Bunu da bilmiyordum gerçekten. Bir araştırayım teşekkür ederim
Migrenim olduğunu nerden anladınızRica ederim. Bir not daha... Migren için de magnesium takviyesi şiddeti azaltır ve atakların arasını açar.
Şiddetli karın ağrısı ve migren ayrilmaz iki sevgili gibidirMigrenim olduğunu nerden anladınız
Ikisi de basımın belasi gerçektenŞiddetli karın ağrısı ve migren ayrilmaz iki sevgili gibidir
O kadar etkili miymiş soğan suyu. Deneyeceğim mutlaka ben de şaşırdım vallaGeçmiş olsun ben bu konuda parmakla gösterilirim resmen. Su torbasıyla bir yere kıvranıp yatamam bile, sabit durabilenlere özeniyorum çünkü ben adeta yerlerde yuvarlanırım. Bir kere hastanede doğum sancısı çeken birini görmüştüm, şaka değil halimiz benziyordu bence. A**anax'ı birkaç tane içerek az bir şey ayağa kalkabiliyordum ama birkaç ay önce gecikmeden dolayı günde 2 bardak soğan suyu içeyim demiştim. Bunun hem o ayki ağrımı kesmesinin hem de ondan sonrakileri hafifletmesinin şokunu yaşıyorum. Şimdi evde değilsem bir parolla geçecek duruma geldi şükür.