• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl ağrısı ve kısırlık

Canım merhaba. Ben lisedeyken en yakın arkadaşım adetlerinin ilk günü acillik olurdu. İstisnasız her ay Ibuprufen arveleks vs gibi ilaçları hep 2-3 gün önceden almaya başlardı ona rağmen iki büklüm olurdu. Benimde olması gerektiği gibimidir bilmem ama günlük hayatımı aşırı etkilemeyecek şekilde sadece adetimin ilk günü sancılarım olurdu. Belki üşüttüğüm zaman nadir kış aylarında vs yorardı beni biraz. Neyse canım uzatmayayım gel zaman git zaman evlendik. O evlendiği ilk 2 ayda hamile kaldı. Ben şuan isteyeli 3 ay oldu henüz birşey yok. Erken ama yinede ona bakmıyor. Tabi sancı başka sebeplerdende olabiliyor kist vs gibi ama kimininde ağrıları sebepsiz olabiliyor. Sen sadece kontrolünü yaptır rahmin temiz yumurtaların iyiyse sancı içinde yapacak şey dinlenmek ağrı kesiciler vs.😇🌼💓

Yorumları okuyamadım ama sana şunu diyim. Benim en yakın arkadaşım aynı senin gibi regl olur iğnelerle ağrıkesicilerle falan reglini azaltır bi güncük olurdu. Hep sinirlenirdim deli misin yapma bak çocuğun olmaz falan diye (büyüklerimiz hep öyle dedi). Benim de adetim hep düzenliydi bi gün bile şaşmaz. Normal ağrısız sancısız 5 gün dolu dolu regl olurdum. Evlendim 4 sene uğraştım çocuk için. Kız evlendiği gece hamile kaldı. Anladım ki onla hiçbir alakası yokmuş meğer.

Yorumları okuyamadım ama sana şunu diyim. Benim en yakın arkadaşım aynı senin gibi regl olur iğnelerle ağrıkesicilerle falan reglini azaltır bi güncük olurdu. Hep sinirlenirdim deli misin yapma bak çocuğun olmaz falan diye (büyüklerimiz hep öyle dedi). Benim de adetim hep düzenliydi bi gün bile şaşmaz. Normal ağrısız sancısız 5 gün dolu dolu regl olurdum. Evlendim 4 sene uğraştım çocuk için. Kız evlendiği gece hamile kaldı. Anladım ki onla hiçbir alakası yokmuş meğer.
Aynı durumdaymışız 🤣

Bende yazdıktan sonra seninkini okudum şoke oldum 😂 yoo bu benim yazım değil diyorum 😝
inşallah sen benim kadar beklemezsin canım, dilediğin zaman gelir miniğin 🤗

Çok teşekkür ediyorum canım cok sabırsızlanıyorum buda stress yapmama neden oluyor elimde değil umarım rabbim nasip eder banada 🌸

Back