- 14 Mart 2025
- 432
- 59
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Benim çok aşırı ağrım varEtrafımda doğum yapıp sancım hiç değişmedi diyen arkadaşlarımda var doğum yapıp artık asla sancı çekmiyorum diyenlerde var benimkide geçti ağrım minimum düzeye indi bu tamamen kişiye özel bir durum.
ben çok şükür 8 aydır rahatım doğduktan sonra nasıl olur bilmiyorum ama gebelik öncesi gerçekten canımı alır gibi sancı gelirdiArkadaşlar buraya ilk defa başka konu ile geldim.
Ben kendimi bildim bileli benim adetlerim hep çok ağrılı ayılmalı bayılmalı geçer.
Yıllarca doktora gittim hep evlenince geçer dediler evlendim yine geçmedi.
Evlendikten sonra gittim doğum yaparsan geçer dediler şimdi 2 aydır bebek düşünüyoruz.
Her neyse benim sorum şu adeti ben gibi geçen ben gihi ağır atlatan var mı ve benim inanılmaz gazım oluyor sanki aylarca yapmamışım o güne saklamışım gibi asla bitmek tükenmek bilmiyor böyle olanlar var mı
Benim de adet dönemlerimde çok ağrım olur ağrı kesici ve sıcak su torbası olmadan duramamBenim çok aşırı ağrım var
Onlarla da zor duruyorum bide bu ay zor sökülüyorum neden acabaBenim de adet dönemlerimde çok ağrım olur ağrı kesici ve sıcak su torbası olmadan duramam
Geçen ay benim de reglim zor söküldü regl gecikince de zor sökülüyorOnlarla da zor duruyorum bide bu ay zor sökülüyorum neden acaba
Hiç gecikmedi gününde oldumGeçen ay benim de reglim zor söküldü regl gecikince de zor sökülüyor
Canim ben bekarken adet olunca resmen olup geri geliyordum isal kusma oluyodu en az 3 gun yatakdan cikamazdim dizlerim titrerdi evlendim biraz hafifledi gibi oldu ama yinede cok sancili geciyordu doktora gittim normal dedi dogumdan sonra gecer dedi gercekdende birinci dogumumda yok denecekkadar azaldi ikinciden sonra tamamen yok oldu yani dogum gercekden bu sorunu gideriyor yani en azindan bende oyle olduArkadaşlar buraya ilk defa başka konu ile geldim.
Ben kendimi bildim bileli benim adetlerim hep çok ağrılı ayılmalı bayılmalı geçer.
Evlendikten sonra gittim doğum yaparsan geçer dediler şimdi 2 aydır bebek düşünüyoruz.
Her neyse benim sorum şu adeti ben gibi geçen ben gihi ağır atlatan var mı ve benim inanılmaz gazım oluyor sanki aylarca yapmamışım o güne saklamışım gibi asla bitmek tükenmek bilmiyor böyle olanlar var mı
Ay darısı bana bende 6/7 tane ilaç sıcak su torbası yerimden kalkamıyorum ıshal kusma tansiyon düşmesi hepsi var ya umarım geçerCanim ben bekarken adet olunca resmen olup geri geliyordum isal kusma oluyodu en az 3 gun yatakdan cikamazdim dizlerim titrerdi evlendim biraz hafifledi gibi oldu ama yinede cok sancili geciyordu doktora gittim normal dedi dogumdan sonra gecer dedi gercekdende birinci dogumumda yok denecekkadar azaldi ikinciden sonra tamamen yok oldu yani dogum gercekden bu sorunu gideriyor yani en azindan bende oyle oldu
Hacamat eşimde yaptır dedi ama yapan kişi geçip geçmediğini bilemem dedibenimde adetim kendimi bildim bileli ağrılı geçiyordu öyle böyle değil bi gün acıdan ağlayarak uyuduumu biliyorum hatırlamak bile istemiyroum o günleri ben hacamatla tanıştım ilk yaptırdıktan sonra ağrım inanılmaz derecede gitti tavsiye ederim .
Buyuk ihtimalle gececekdirAy darısı bana bende 6/7 tane ilaç sıcak su torbası yerimden kalkamıyorum ıshal kusma tansiyon düşmesi hepsi var ya umarım geçer
Aminnnnnn hamile kalayım da bi 2 aydır düşünüyoruzBuyuk ihtimalle gececekdir
Onunde uzun surec var demek kimisi erken hamile kaliyor kimiside benim gibi gec ben bir sene sonra hamile kalabildim hakkinda hayirlisiAminnnnnn hamile kalayım da bi 2 aydır düşünüyoruz
Yaaa öyle mi bu benim 2. Denemem önümde 10 ay var Allah ne Aman nasip ederse umarım erken zamanda nasip ederOnunde uzun surec var demek kimisi erken hamile kaliyor kimiside benim gibi gec ben bir sene sonra hamile kalabildim hakkinda hayirlisi
valla ben yaptırdım ve geçti gerçekten ağrın varsa her yolu denersin sonuçta burda aynı durumu yaşamış biri olarak söylüyorum ben hacamattan önce her yolu denedim doktora gittim magnezyum verdi oda çok az bir rahatlama yaptı sonra hacamatla tanıştım tesadüfi kurtuldumHacamat eşimde yaptır dedi ama yapan kişi geçip geçmediğini bilemem dedi
Bekarken hiç adet ağrısı sancısı adet öncesi pms dönemi mi ne diyorlarsa hiç öyle şeyler bilmezdim. Ne zaman doğum yaptım sezaryenle iflasın kesildi 4 5 senedir ağrıdan. Artık adet olmak istemiyodum dizlerime kadar iniyordu sancısı. Kaç kere farklı farklı doktora göründüm patolojik hiçbir bulgu yok. Ağrı kesici al kendine eziyet etme deyip gönderiyorlar. Neyse ki 2.ye hamile kalabildim çok şükür ( 3sene uğraşmıştım) adete ara verdik. Bu doğumdan sonra ne olur bilmiyorum ama beni hayattan soğutan tek şey.Arkadaşlar buraya ilk defa başka konu ile geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?