Regl ağır geçirenler

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
432
59
13
25
Arkadaşlar buraya ilk defa başka konu ile geldim.
Ben kendimi bildim bileli benim adetlerim hep çok ağrılı ayılmalı bayılmalı geçer.
Yıllarca doktora gittim hep evlenince geçer dediler evlendim yine geçmedi.
Evlendikten sonra gittim doğum yaparsan geçer dediler şimdi 2 aydır bebek düşünüyoruz.
Her neyse benim sorum şu adeti ben gibi geçen ben gihi ağır atlatan var mı ve benim inanılmaz gazım oluyor sanki aylarca yapmamışım o güne saklamışım gibi asla bitmek tükenmek bilmiyor böyle olanlar var mı

Etrafımda doğum yapıp sancım hiç değişmedi diyen arkadaşlarımda var doğum yapıp artık asla sancı çekmiyorum diyenlerde var benimkide geçti ağrım minimum düzeye indi bu tamamen kişiye özel bir durum.

ben çok şükür 8 aydır rahatım doğduktan sonra nasıl olur bilmiyorum ama gebelik öncesi gerçekten canımı alır gibi sancı gelirdi

Resmen beni çağırmışşın yaben de aynı ishal kusma gaz sancı hepsi birleşiyodu ağrıdan karnımı o kadar sıkıyodum ki yara olup kanıyodu doktorada gittim hiç bir problem yok evlendim ilk 3 ay acile taşıdılar ağrıdann. İlk oğluma doğum yaptım azaldı ama geçmedi ikinci oğluma doğum yaptım sanki onunla birlikte bütün ağrılarım alındı hiç ağrı olmuyor çok şükür

Canim ben bekarken adet olunca resmen olup geri geliyordum isal kusma oluyodu en az 3 gun yatakdan cikamazdim dizlerim titrerdi evlendim biraz hafifledi gibi oldu ama yinede cok sancili geciyordu doktora gittim normal dedi dogumdan sonra gecer dedi gercekdende birinci dogumumda yok denecekkadar azaldi ikinciden sonra tamamen yok oldu yani dogum gercekden bu sorunu gideriyor yani en azindan bende oyle oldu

benimde adetim kendimi bildim bileli ağrılı geçiyordu öyle böyle değil bi gün acıdan ağlayarak uyuduumu biliyorum hatırlamak bile istemiyroum o günleri ben hacamatla tanıştım ilk yaptırdıktan sonra ağrım inanılmaz derecede gitti tavsiye ederim .

Ay darısı bana bende 6/7 tane ilaç sıcak su torbası yerimden kalkamıyorum ıshal kusma tansiyon düşmesi hepsi var ya umarım geçer

Hacamat eşimde yaptır dedi ama yapan kişi geçip geçmediğini bilemem dedi

Hacamat eşimde yaptır dedi ama yapan kişi geçip geçmediğini bilemem dedi
valla ben yaptırdım ve geçti gerçekten ağrın varsa her yolu denersin sonuçta burda aynı durumu yaşamış biri olarak söylüyorum ben hacamattan önce her yolu denedim doktora gittim magnezyum verdi oda çok az bir rahatlama yaptı sonra hacamatla tanıştım tesadüfi kurtuldum

Bekarken hiç adet ağrısı sancısı adet öncesi pms dönemi mi ne diyorlarsa hiç öyle şeyler bilmezdim. Ne zaman doğum yaptım sezaryenle iflasın kesildi 4 5 senedir ağrıdan. Artık adet olmak istemiyodum dizlerime kadar iniyordu sancısı. Kaç kere farklı farklı doktora göründüm patolojik hiçbir bulgu yok. Ağrı kesici al kendine eziyet etme deyip gönderiyorlar. Neyse ki 2.ye hamile kalabildim çok şükür ( 3sene uğraşmıştım) adete ara verdik. Bu doğumdan sonra ne olur bilmiyorum ama beni hayattan soğutan tek şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…