• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl 3 kala ovulasyon testi yardim lutfenn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
demek ıstedıgım o test rengıne bakaraktan ovulasyondan sonra 9. gun falan oluyor. 9. gunde gebelık testınde cıkmaz. 11. gunde falan cıkıyor ya o yuzden dedım bıraz daha ovulasyon koyu olsaydı da gebelık testınde cıkmasaydı umutlanmazdım :KK15:su an 2 gun daha umudum var
Cok sagol cnm ya anladim eskiden sdece hazir progranlardan bakiordum hic bilmiordum ama simdi oturdu tekrar tesekkur edrrim yarin kinin o zaman daha koyu olmasi lazimdimi

Cok sagol cnm ya anladim eskiden sdece hazir progranlardan bakiordum hic bilmiordum ama simdi oturdu tekrar tesekkur edrrim yarin kinin o zaman daha koyu olmasi lazimdimi
evet t c den daha koyu hale gelıp oyle kalıyor hıc sılıklesme olmuyor hamılelık olduysa:)

Eklentiler

• 1600702901107682748874454418000.jpg
    1600702901107682748874454418000.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 45
Simdi daha yapdim 5 dk oldu erken test yaninda ovulasyon da yapdim malesef degilim canim😪 aglasam mi napsam bilemedim
Moralinizi bozmayın sabah ilk idrarla yapın bide benimde ovulasyon böyle çıkıyor.. umutlandırmak istemem ama ihtimal var yani

Erken gebelik testi yapdim ama negatif olsa cikardi ovulasyon niye hala koyu onu anlamadim yine mi yumurtlama olabilir mi
Öncesinde çok su içtiyseniz çıkmayabilir.. emin olmak için en iyisi sabah yapmak.. tekrar deneyin bence hatta gece kalkıp su içiyorsanız içmeyin..

Öncesinde çok su içtiyseniz çıkmayabilir.. emin olmak için en iyisi sabah yapmak.. tekrar deneyin bence hatta gece kalkıp su içiyorsanız içmeyin..
Gecen ay adetim 27 siydi geldi normalde 28 gubde bir oliyor ama gecen ay 32 gununde geldi ovulasyon testi koyu gec yumurtlama olabilir mi sence canim

Gecen ay adetim 27 siydi geldi normalde 28 gubde bir oliyor ama gecen ay 32 gununde geldi ovulasyon testi koyu gec yumurtlama olabilir mi sence canim
Oda bi ihtimal tabi değerlendirin isterseniz.. ama anladığım kadarıyla bir kaç gündür koyu sizin yumurtlama olsa silikleşirdi..

Oda bi ihtimal tabi değerlendirin isterseniz.. ama anladığım kadarıyla bir kaç gündür koyu sizin yumurtlama olsa silikleşirdi..
Aynen oyle yada yumurtlalarimda sorun var bilrmedim kendi halime biraksam keske ama cok tezcanliyim malesef aslinda hersey ortada ama 😑

sakin üzülme canım en hayırlı zamanda olsun inşallah bende o kadar bekledim 6 ay sonra hamile kaldim ama kimyasal oldu

Back