• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Regl 3 kala ovulasyon testi yardim lutfenn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nazi123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
125
26
13
39
Arkadaslar reglime 3 gun sabah ovul testi yapdim daha silikdi sanki simdiki koyu geldi bana dunden beri icim icimi yio gebelik testi yapdim negatif bilemedim yardimci olursaniz cok sevinirimmm

Eklentiler

• 1600618349363350063366423991411.jpg
    1600618349363350063366423991411.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaslar reglime 3 gun sabah ovul testi yapdim daha silikdi sanki simdiki koyu geldi bana dunden beri icim icimi yio gebelik testi yapdim negatif bilemedim yardimci olursaniz cok sevinirimmm
bence bı hamılelık testı yapmanda fayda var yarın yada sonrasında:KK73:

test için erken regl günümde pozitif çıkmıştı benim evet regl agrisi gibi agrım oldu bide göğüs hassasiyeti ama kimyasal oldu benimki malesef :(

O zaman yarin yine 2 kez deniyeyim saatler sonra siliklesmesi nornal mi sence ilk basda kopkoyu olan 4 5 saat sonra bi tik daha siliklesdi sanki
Tabi kuruyunca renk de azalır ben ov takibi yaptigimda da fark ettim onu normaldir. Yarın daha koyu çıkarsa muhtemelen hamilesindir ama umitlenme. Gebelikte her zmaan çıkmıyor ben mesela 3 gündür yapiyorum adetim 1 gün gecikti bugün yaptığım testtw ilk defa silik cizgi cıktı. Ben de yarini bekliyorum yeniden yapicam

Yapdim bugun negatif etken olabilir mi ki 🙄
eger bu pık olmus olsaydı da cıkmasaydı gebelık testınde umudum kırılırdı acıkcası ama eger tekrar yumurtlamıyorsan bu cok koyu oldugunda gebelık varsa cıkar^^ cunku 9. 10. gunlerde boyle sonra pık gıbı koyu oluyo ve gebelık testınde cıkmaması dogal olur :KK39: umıtlendırmeyım yıne de ama ıste 2 gun e kesınlesır. rabbım hayırlı olanı versın

eger bu pık olmus olsaydı da cıkmasaydı gebelık testınde umudum kırılırdı acıkcası ama eger tekrar yumurtlamıyorsan bu cok koyu oldugunda gebelık varsa cıkar^^ cunku 9. 10. gunlerde boyle sonra pık gıbı koyu oluyo ve gebelık testınde cıkmaması dogal olur :KK39: umıtlendırmeyım yıne de ama ıste 2 gun e kesınlesır. rabbım hayırlı olanı versın
Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin ayenn hayirlisi canim yarin yine yaparim koyulasirsa yada adetim gelir bakalim 2 gun de gecmez simdi Rabbim buyuk vardir bi hayir yazini bu arada tam anliyamadim aslinda canim bu ay basladim testlere bugunku gebelik testin negatif cikmasi normal demek istedin dimi 😁

Benımde böyle koyılasmıstı şimdi kontrol cizgisi hafif kalıyor yanında düşün ıkıncı bir yumurta gelişmesi değilse kesin gebesin

Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin ayenn hayirlisi canim yarin yine yaparim koyulasirsa yada adetim gelir bakalim 2 gun de gecmez simdi Rabbim buyuk vardir bi hayir yazini bu arada tam anliyamadim aslinda canim bu ay basladim testlere bugunku gebelik testin negatif cikmasi normal demek istedin dimi 😁
demek ıstedıgım o test rengıne bakaraktan ovulasyondan sonra 9. gun falan oluyor. 9. gunde gebelık testınde cıkmaz. 11. gunde falan cıkıyor ya o yuzden dedım bıraz daha ovulasyon koyu olsaydı da gebelık testınde cıkmasaydı umutlanmazdım :KK15:su an 2 gun daha umudum var

Back
X