• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl 10 gün gecikti hamile miyim?

Demeklazim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
15
0
36
30
Arkadaşlar merhaba regl günüm olması gerekenden 10 gün geçti hala başlamadı. 19 yaşındayım erkek arkadaşımla ayda 1 falan sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Üzerimizde sadece iç çamaşırları bulunuyor. O çıkarsa bile benimki her zaman üstümde durur ve hiçbir zaman Boşalmadı da zevk zuyu geliyo arada adetim gecikince de çok tedirgin oldum al üst oldu psikolojim sizce hamile olma olasılığım var. Mı

Arkadaşlar merhaba regl günüm olması gerekenden 10 gün geçti hala başlamadı. 19 yaşındayım erkek arkadaşımla ayda 1 falan sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. Üzerimizde sadece iç çamaşırları bulunuyor. O çıkarsa bile benimki her zaman üstümde durur ve hiçbir zaman Boşalmadı da zevk zuyu geliyo arada adetim gecikince de çok tedirgin oldum al üst oldu psikolojim sizce hamile olma olasılığım var. Mı
o işi yapmadan önce bu kadar düşünseydin şimdi psikolojin alt üst olmamış olurdu. Korkma sürtünme yoluyla hamile kalmazsın, hamile kalmak sandığın kadar kolay bir şey değil.

Öyle bir ihtimal yok hamile değilsin stres ve korkudan geçirmiştir hamile kalmak o kadar kolay ve basit değil

Çok teşekkür ederim biran önce. Adet olup rahatlamak istiyorum

Back