- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Gözü nemlendirmek ve temizlemek için sanırım o göz damlası. Ben de geçen anneme aldım eczaneden. Bence bi sorun olmaz ama yine de prospektuse bi bak istersen
Bir ara çok kullandim o ilaci o damarlar benim gözümde de var canimSivilce ilacı kullandım.Yan etki göz kurulugu yaptı.Göz damarlarım belli ve agrıyor.Dün suni gözyası aldım refresh.Batma ve yanma gectı damarlar halaa belli ama.Haftaya doktora gıdıcem bişi olmaz dimi
1 kac yıl kuru mu kaldıBen roacutanne kullanirken kullandim hatta sonrasinda bayaaaa bi sure kuru kaldi gozlerim boyle bikac yil kadar..
Refresh yada naturel tears adli damla kullanmistim. Ikisi de yatistiriyordu gozumu..
Gectımı pekı kuruluk sızdeBir ara çok kullandim o ilaci o damarlar benim gözümde de var canim
Evet sonunda gecti .. ama ilaci birakali 10yildan fazla oldu nerdeyse..baya bi belki 5yil kuru durmustur gozlerim.Gectımı pekı kuruluk sızde
Roacutanne ise bikac yil da kalabilir.. guyaa 6aya duzeliyosun diyorlar da yalan..1 kac yıl kuru mu kaldıbende damla kullanıyorumda.doktor ılacı bırakınca duzelır dedi
Yaa benımde o kadar olur mu acabaEvet sonunda gecti .. ama ilaci birakali 10yildan fazla oldu nerdeyse..baya bi belki 5yil kuru durmustur gozlerim.
Aknetrent kullanıyorum ben.zgercı aynı ılacRoacutanne ise bikac yil da kalabilir.. guyaa 6aya duzeliyosun diyorlar da yalan..
Sivilce tedavisi gören arkadaşlarımın gözleri ve dudakları daima kururdu ve doktorları göz damlası dudakları içinde iyi nemlendiren bi krem kullanmalarını önerirdi zaten. Bi zararı olacağını sanmamSivilce ilacı kullandım.Yan etki göz kurulugu yaptı.Göz damarlarım belli ve agrıyor.Dün suni gözyası aldım refresh.Batma ve yanma gectı damarlar halaa belli ama.Haftaya doktora gıdıcem bişi olmaz dimi
Bi turevi sanirim o da ama belki o kadar agir degildir. Mesela sac dipleriniz dokuluyor mu deri deri ? Yuzunuz pul pul olup burun icinizin derileri de sarkiyor mu kavlayip.. benim bunlar da vardi o yizden belki gozum de cok kurumustur. Bi de dozu cok onemli kac mg iciyosunuz su an.. ben bi ara baya yuklenmistim galiba. Yani doktorum yuklendrtmisti..Aknetrent kullanıyorum ben.zgercı aynı ılac
Bir ara 50 mg kullanıyorum.Şuan yaz oldugu ıcın bır gun 40 bır gun 30 ıcıyorum.Benımde tum yan etkıler var.Sanırım göz kurulugu baya kotu bırseymıs.Suan yuzum daha ıyı ama sabahları cok kuru olıyor.Aksam krem surup yatıyorum zaten.Gun ıcınde en az 3 lıtre su ıcıyorum.Gene kuruluk oluyor.Son 3 4 ayım zaten benımBi turevi sanirim o da ama belki o kadar agir degildir. Mesela sac dipleriniz dokuluyor mu deri deri ? Yuzunuz pul pul olup burun icinizin derileri de sarkiyor mu kavlayip.. benim bunlar da vardi o yizden belki gozum de cok kurumustur. Bi de dozu cok onemli kac mg iciyosunuz su an.. ben bi ara baya yuklenmistim galiba. Yani doktorum yuklendrtmisti..
Uff cok kotu olursan 20mg devam et bi sure olmadi :/Bir ara 50 mg kullanıyorum.Şuan yaz oldugu ıcın bır gun 40 bır gun 30 ıcıyorum.Benımde tum yan etkıler var.Sanırım göz kurulugu baya kotu bırseymıs.Suan yuzum daha ıyı ama sabahları cok kuru olıyor.Aksam krem surup yatıyorum zaten.Gun ıcınde en az 3 lıtre su ıcıyorum.Gene kuruluk oluyor.Son 3 4 ayım zaten benım
İnşallah.Damlayı kullanınca fazla batma falan olmuyor.Bir de su ıcmedıgım zamanlarda sıkıntı yasamıyorum.Bakalım kac ayım kaldı acaba :/Uff cok kotu olursan 20mg devam et bi sure olmadi :/
Ben de bi ara 30 bi ara 20 bi ara da 60 icmistim :/
60 bende mide bulantisi yapmisti cok uzun devam etmemistim. Goz kurulugu da iste gacir gucur bi gozun oluyo. Etkileri hafif devam etti bende korkma ilk zamanki gibi olmadi. Boyle batma kanlanma azaldi acip kapadikca gicirdama sabahlari uyandgmda yanma falan kaldi bi tek.
Insallah sende onlar da kalmaz :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?