• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Refresh kullanan var mı?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Sivilce ilacı kullandım.Yan etki göz kurulugu yaptı.Göz damarlarım belli ve agrıyor.Dün suni gözyası aldım refresh.Batma ve yanma gectı damarlar halaa belli ama.Haftaya doktora gıdıcem bişi olmaz dimi :(

Şuan yan etkı yapmadı hatta rahatlattı ama göz damarlarım az bellı korkuyorum
Gözü nemlendirmek ve temizlemek için sanırım o göz damlası. Ben de geçen anneme aldım eczaneden. Bence bi sorun olmaz ama yine de prospektuse bi bak istersen

Sivilce ilacı kullandım.Yan etki göz kurulugu yaptı.Göz damarlarım belli ve agrıyor.Dün suni gözyası aldım refresh.Batma ve yanma gectı damarlar halaa belli ama.Haftaya doktora gıdıcem bişi olmaz dimi :KK43:
Bir ara çok kullandim o ilaci o damarlar benim gözümde de var canim

Ben roacutanne kullanirken kullandim hatta sonrasinda bayaaaa bi sure kuru kaldi gozlerim boyle bikac yil kadar..
Refresh yada naturel tears adli damla kullanmistim. Ikisi de yatistiriyordu gozumu..

Ben roacutanne kullanirken kullandim hatta sonrasinda bayaaaa bi sure kuru kaldi gozlerim boyle bikac yil kadar..
Refresh yada naturel tears adli damla kullanmistim. Ikisi de yatistiriyordu gozumu..
1 kac yıl kuru mu kaldı :( bende damla kullanıyorumda.doktor ılacı bırakınca duzelır dedi

Sivilce ilacı kullandım.Yan etki göz kurulugu yaptı.Göz damarlarım belli ve agrıyor.Dün suni gözyası aldım refresh.Batma ve yanma gectı damarlar halaa belli ama.Haftaya doktora gıdıcem bişi olmaz dimi :KK43:
Sivilce tedavisi gören arkadaşlarımın gözleri ve dudakları daima kururdu ve doktorları göz damlası dudakları içinde iyi nemlendiren bi krem kullanmalarını önerirdi zaten. Bi zararı olacağını sanmam

Aknetrent kullanıyorum ben.zgercı aynı ılac
Bi turevi sanirim o da ama belki o kadar agir degildir. Mesela sac dipleriniz dokuluyor mu deri deri ? Yuzunuz pul pul olup burun icinizin derileri de sarkiyor mu kavlayip.. benim bunlar da vardi o yizden belki gozum de cok kurumustur. Bi de dozu cok onemli kac mg iciyosunuz su an.. ben bi ara baya yuklenmistim galiba. Yani doktorum yuklendrtmisti..

Bi turevi sanirim o da ama belki o kadar agir degildir. Mesela sac dipleriniz dokuluyor mu deri deri ? Yuzunuz pul pul olup burun icinizin derileri de sarkiyor mu kavlayip.. benim bunlar da vardi o yizden belki gozum de cok kurumustur. Bi de dozu cok onemli kac mg iciyosunuz su an.. ben bi ara baya yuklenmistim galiba. Yani doktorum yuklendrtmisti..
Bir ara 50 mg kullanıyorum.Şuan yaz oldugu ıcın bır gun 40 bır gun 30 ıcıyorum.Benımde tum yan etkıler var.Sanırım göz kurulugu baya kotu bırseymıs.Suan yuzum daha ıyı ama sabahları cok kuru olıyor.Aksam krem surup yatıyorum zaten.Gun ıcınde en az 3 lıtre su ıcıyorum.Gene kuruluk oluyor.Son 3 4 ayım zaten benım

Bir ara 50 mg kullanıyorum.Şuan yaz oldugu ıcın bır gun 40 bır gun 30 ıcıyorum.Benımde tum yan etkıler var.Sanırım göz kurulugu baya kotu bırseymıs.Suan yuzum daha ıyı ama sabahları cok kuru olıyor.Aksam krem surup yatıyorum zaten.Gun ıcınde en az 3 lıtre su ıcıyorum.Gene kuruluk oluyor.Son 3 4 ayım zaten benım
Uff cok kotu olursan 20mg devam et bi sure olmadi :/
Ben de bi ara 30 bi ara 20 bi ara da 60 icmistim :/
60 bende mide bulantisi yapmisti cok uzun devam etmemistim. Goz kurulugu da iste gacir gucur bi gozun oluyo. Etkileri hafif devam etti bende korkma ilk zamanki gibi olmadi. Boyle batma kanlanma azaldi acip kapadikca gicirdama sabahlari uyandgmda yanma falan kaldi bi tek.
Insallah sende onlar da kalmaz :/

Uff cok kotu olursan 20mg devam et bi sure olmadi :/
Ben de bi ara 30 bi ara 20 bi ara da 60 icmistim :/
60 bende mide bulantisi yapmisti cok uzun devam etmemistim. Goz kurulugu da iste gacir gucur bi gozun oluyo. Etkileri hafif devam etti bende korkma ilk zamanki gibi olmadi. Boyle batma kanlanma azaldi acip kapadikca gicirdama sabahlari uyandgmda yanma falan kaldi bi tek.
Insallah sende onlar da kalmaz :/
İnşallah.Damlayı kullanınca fazla batma falan olmuyor.Bir de su ıcmedıgım zamanlarda sıkıntı yasamıyorum.Bakalım kac ayım kaldı acaba :/

Back