• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Reformer plates gebeliğe engel mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
merhaba arkadaşlar. 7 aydır bebek istiyorum ve olmadı malesef. Bu ay reformer a başladım. Yumurtlamamın üstünden 4 gün geçti eğer döllenme olduysa bu günlerde rahme tutunmaya başlayacak ve benim yarın sporum var. Acaba reformer düşüğe sebep olurmu ? Yada bebeğin tutunmasını zorlaştırır mı ? Bilgisi olan yardımcı olabilirmi acaba

hamileliğin ilk aylarında yapılan aktiviteler bebeği etkilemez pek. ama kimse de 100 de 100 garanti veremez.

çok ağır değilse sporun engel olmayabilir canım.
Çok ağır değil ama makinada yapılıyor ve yapılan her harekette ağırlık kullanıyor. Özellikle alt karın baya zorlanıyor hareketlerde. Acaba dedim tam yuvalanma aşamasındayken engel olurmuki

hamileliğin ilk aylarında yapılan aktiviteler bebeği etkilemez pek. ama kimse de 100 de 100 garanti veremez.
Doktorum sporu öneriyoruz hamilelikte ama ilk 3 ay tutunma aşaması olduğundan genelde 3 ay sonra başlatıyoruz. Ama yapmanda sakınca görmüyorum şuan demişti. Ama bu reformer bi aletle ağırlıklar kullanılarak yapıldığı için alt karında baya zorlanıyor acaba dedim döllenme olursa tutunma aşamasında sıkıntı olurmu reformer yapsam

Back