Bir daha yiyeceğimi sanmıyorum yaa en azından yarına kadar, teşekkür ederim çokAcı baharatlı ekşi şeyler yeme yediğin herşey hafif olsun. Yatarken yastıgın yüksek olsun
Randevu alamıyorum, randevusuz da assiri kalabalik oluyor yine gidemiyoruz,aile hekimi hiç birşey yapmıyorOnce doktora gidin, tanı koyulsun
Aile hekimi bakmaz zaten dahiliyeye randevu almaniz lazim. Evet zor maalesef 1 ayda gidebildim bende endoskopi icinden 1.5 ay sonrasina randevu alabildimRandevu alamıyorum, randevusuz da assiri kalabalik oluyor yine gidemiyoruz,aile hekimi hiç birşey yapmıyor
Ankara da gerçekten çok zor bu pandemi donemindeAile hekimi bakmaz zaten dahiliyeye randevu almaniz lazim. Evet zor maalesef 1 ayda gidebildim bende endoskopi icinden 1.5 ay sonrasina randevu alabildimyinede kafaniza gore bitki kullanmayın bence
Sagolun, mecbur cekilecek anestezi ile yapılıyor zaten korkmayın. Alarm kurun saat 4e yeni randevular o saatte açılıyor ben oyle alabiliyorum ancaAnkara da gerçekten çok zor bu pandemi donemindeendoskopiden de korkuyorum yaa geçmiş olsun sizede
Siz yaptırdınız sanırım nasil yapıldı ne kadar sürdüSagolun, mecbur cekilecek anestezi ile yapılıyor zaten korkmayın. Alarm kurun saat 4e yeni randevular o saatte açılıyor ben oyle alabiliyorum anca
Benim henuz yapılmadi ama kendim girmistim operasyona. Hafif bir anestezi yapılıyor agizdan mideye kamerali hortum sokuluyor. En fazla 30dk sürüyor agrili acılı bir islem degil en fazla mideniz bulanirSiz yaptırdınız sanırım nasil yapıldı ne kadar sürdü
Memnun oldum yaa işte bende daha önce anestezi gibi birşey yaşamadım bayılma falan o yüzden ufak bir tırstım ama gitmem şart oldu artık. Şimdide randevu sıkıntılı. Hemsiresiniz galiba hangi şehirde görev yapıyorsunuzBenim henuz yapılmadi ama kendim girmistim operasyona. Hafif bir anestezi yapılıyor agizdan mideye kamerali hortum sokuluyor. En fazla 30dk sürüyor agrili acılı bir islem degil en fazla mideniz bulanir
Suan çalışmıyorum canımMemnun oldum yaa işte bende daha önce anestezi gibi birşey yaşamadım bayılma falan o yüzden ufak bir tırstım ama gitmem şart oldu artık. Şimdide randevu sıkıntılı. Hemsiresiniz galiba hangi şehirde görev yapıyorsunuz
Anladım , hayırlısı olsunSuan çalışmıyorum canım
Çok geçmiş olsun, fazla bir kilom yokki zaten 58 kiloyumBenim de reflu problemim vardi. Ilacda kullandım herşeyi de denedim ama bana cozum olan kilo vermem oldu. Ondan sonra baya rahatladim cok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?