Reflü ve gaz? Acil?

sssilaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
236
153
303
34
İçel Mersin
Merhaba 9 şubatta 3 aylık olan kızımın süte alerjisi vardı. 2 aylıkken emzirmeyi bıraktım çok şükür gazı , kakası , cildi , uykuları düzeldi Şimdi de reflü ile boğuşuyoruz..! 2 haftadır mide sancılarından kıvranıyordu doktor Gastrotuss önerdi kullandık ama kusmayı aldı bu defa şiddetli gaz sancıları başladı. Kolik gibi ağlıyor kıvranıyor gaz çıkarırken. Doktora yazdım motis şurup deneyelim dedi. İnternete baktım kimseye yaramamış.. Boşuna almak istemiyorum kimse tavsiye etmemiş. Sizde kullanan oldu mu? Reflüden dolayı mı gaz yoksa ilaçtan mı ? Forbiome probiyotik kullanıyoruz ama onun yapacağını sanmıyorum. Reflüsü olanlar ne zaman geçti?

forbiome doktor bize de verdi ve ne zaman kullansak bebeğim gaz konusunda aşşıırıı sorun yasıyor. o yüzden ben vermiyorum artık sizde de bu ilaç yüzünden midir bilmem ama bizde olumsuz etkisi oldu

Bize gaviscon infant vermişti bayada kesmişti reflüyü ama yinede sıfırlamadı. 6. Ay ek gıdayla birlikte bitti kilo alımı alt sınırda gezdi hep çok şiddetli kusuyordu bitince çok rahatlamıştım.

Forbiome minies’i bebeğim alerjik olduğunu anlamadan önce doktor tavsiyesi ile gaz için kullanmıştım, bence daha da çok arttırmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…