- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
-
Maalesef ki öyle ama ben ilaç içmediğim zaman midem inanılmaz yanıyor bulanıyor bir lokma yiyemiyorum.acaba patates suyu falan aynı etkiyi gösterir mi?yan etkisi az olan en güvenilir mide ilacı hangisi acaba?Sorduğunuz soruları tam bilmiyorum ancak bende de gastrit var, yediğime içtiğime dikkat ediyorum ona rağmen yanma ağrı yaşarsam ilaç kullanıyorum, onun haricinde düzenli ilaç kullanmıyorum sonuçta ilaç illaki yani etkisi var..
Teşekkür ederim cevabınız ıcin.gecmis olsun size de.Allah şifa versin hepimize.Sorduğunuz soruları tam bilmiyorum ancak bende de gastrit var, yediğime içtiğime dikkat ediyorum ona rağmen yanma ağrı yaşarsam ilaç kullanıyorum, onun haricinde düzenli ilaç kullanmıyorum sonuçta ilaç illaki yani etkisi var..
Hayırlı aksamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar.benim kafama takılan bisiler var bilen/yaşayan arkadaslarim yardımcı olurlarsa sevinirim.
Ben babam vefat ettiğinde reflu gastrit hastasi oldugumu öğrendim.yaklasik 11 yıldır mide koruyucularla yaşıyorum.sorum şu mide koruyucuların uzun süreli kullanımda herhangi yan etkisi organlara zararı var mi?Ve siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Bir de intestinal metaplazi pozitif cıktı acaba kanser başlangıcı mi kansere mi çevirebilir yoksa gastrit demek mi?
Ilerlemiş bile olsa ıyi gelir mi ki bir de bu düzelebilir bisi demi?mide rahatsızlığı dikkat edilirse en fazla 3 ayda iyileşir dedi dr.cok teşekkür ederim bilgi ve cevabınız ıcin Allah razı olsun.Geçmiş olsun. İntestinal metaplazi kansere yatkınlık var demek. Yediklerinize dikkat edin. Mide ilacı yerine yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı tahin yiyin. Aynı sorun bende de var. Ben bir dönem sıkıntı çektim yemek yiyemiyordum. Şimdi iyiyim çok şükür. Midem ağrıdığı zaman tahin yiyorum iyi geliyor. Tahin ağrıyı geçirmezse haşlanmış tavuk yiyorum anında kesiyor. İlaç kullanmıyorum. Çok nadir rennie kullanırım. Asit önleyici asla kullanmıyorum.
Ilerlemiş bile olsa ıyi gelir mi ki bir de bu düzelebilir bisi demi?mide rahatsızlığı dikkat edilirse en fazla 3 ayda iyileşir dedi dr.cok teşekkür ederim bilgi ve cevabınız ıcin Allah razı olsun.
Bende yok canım çok sukur.ben 2017 ocak ayında çektirdim yine çektirmek lazım aslında her sene yapılsa iyiymiş ama korkuyorum ben.siz hangi dr a gidiyorsunuz gastroenterolojiyeDüzelebilir ama yine de ömür boyu dikkat etmek lazım. Ve arada endeskopi çektirmek lazım. Benim 3 sene oldu daha çektirmedim. Helikobakteri var mı sizde. Onun olması daha tehlikeliymiş. Çok şükür bende çıkmamıştı.
Bende yok canım çok sukur.ben 2017 ocak ayında çektirdim yine çektirmek lazım aslında her sene yapılsa iyiymiş ama korkuyorum ben.siz hangi dr a gidiyorsunuz gastroenterolojiye
Teşekkür ederim kullanacağım.Ben medikal parkta bir doktora gitmiştim. İsmini hatırlamıyorum. Her sene kontrol edelim demişti. Sonuçları devlette bir doktora gösterdim iki senede bir baktırsan yeterli demişti. Eskisi gibi mide ağrım olmadığı için sıkıntı yapmıyorum. Tahini kullan mutlaka çok faydasını görürsün.
Esimde de ayni rahatsizlik cikti.onerilerinz varsa paylasirsanz memnun olurumAman ciddiye alın bu hastalıkları, takibini düzenli yaptırın... Ben de metaplaziyim, 6-8 ayda bir endoskopi yaptırıyorum. Geçmiş olsun.
Mrb esimde de intestinal metaplazi cikti. Tavsiyelernz varsa paylasrsanz cok memnnn olurumGeçmiş olsun. İntestinal metaplazi kansere yatkınlık var demek. Yediklerinize dikkat edin. Mide ilacı yerine yemeklerden yarım saat önce bir tatlı kaşığı tahin yiyin. Aynı sorun bende de var. Ben bir dönem sıkıntı çektim yemek yiyemiyordum. Şimdi iyiyim çok şükür. Midem ağrıdığı zaman tahin yiyorum iyi geliyor. Tahin ağrıyı geçirmezse haşlanmış tavuk yiyorum anında kesiyor. İlaç kullanmıyorum. Çok nadir rennie kullanırım. Asit önleyici asla kullanmıyorum.
Esmin de intestinal metaplazisi var.tavsiyelernz varsa paylasrsanz cok sevinirimHayırlı aksamlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar.benim kafama takılan bisiler var bilen/yaşayan arkadaslarim yardımcı olurlarsa sevinirim.
Ben babam vefat ettiğinde reflu gastrit hastasi oldugumu öğrendim.yaklasik 11 yıldır mide koruyucularla yaşıyorum.sorum şu mide koruyucuların uzun süreli kullanımda herhangi yan etkisi organlara zararı var mi?Ve siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Bir de intestinal metaplazi pozitif cıktı acaba kanser başlangıcı mi kansere mi çevirebilir yoksa gastrit demek mi?
Kontrole gittinizmi son durumunz nedirBen medikal parkta bir doktora gitmiştim. İsmini hatırlamıyorum. Her sene kontrol edelim demişti. Sonuçları devlette bir doktora gösterdim iki senede bir baktırsan yeterli demişti. Eskisi gibi mide ağrım olmadığı için sıkıntı yapmıyorum. Tahini kullan mutlaka çok faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?