Referandum oyunu açıklayan İrfan Değirmenci'nin işine son verildi

Cevap: Biz her görüşü dinleyip, düşünüp tartıp evet diyoruz.
Benim cevap: Saygı duyarım, nedir düşünceleriniz sonucunda eveti mantıklı kılan?
Cevap: Daha hızlı karar alınması ve elimizin kolumuzun bağlanmasını engellemek.
Benim cevap: Daha hızlı karar = doğru karar değildir. Belki de en hızlı karar alınan, en eli kolu bağlı olmayan yönetim padişahlık. Bu mantıklı olduğu anlamına gelmiyor. El kol bağlayan şeyler çok seslilik ve denetleme mekanizmaları. Bunlar demokrasi de olması gereken şeyler. Şu şu maddeler güçler ayrılığını tehlikeye atıyor, şu şu maddeler tek adama çok fazla yetki veriyor. Bu gerekçeleriniz eveti mantıklı kılmıyor.
Cevap: Yok.

Ankette 292 sayfada gelebildiğimiz nokta bu kadar. Ha ben bir de şunu anladım referandumda padişahlık getirelim mi diye sorsalar ve %51 evet dese buna saygı duymamız bekleniyor.

Ankette 292 sayfada gelebildiğimiz nokta bu kadar. Ha ben bir de şunu anladım referandumda padişahlık getirelim mi diye sorsalar ve %51 evet dese buna saygı duymamız bekleniyor.

51% iyi bir oran değil ki böyle bır değişiklik için, çok düşük bir oran. Sen kulus yap fıstık anladığım kadarıyla milliyetçi muhafazakar bir çevren var, sen onların fikirlerini değiştirebilirsin. Benim dikkatımı çeken başka şey var, burada evet dıyenlerın çoğu küçük sehırlerden yazanlar, ister istemez büyük şehirlerde insanlar ekonomık sıkıntıyı falan daha iyi görüyor ve ekonomi Türk toplumunu sekıllendıren şeylerden biri olduğu ıcın, kaygıları daha yüksek ve daha farklı etnık, dını ve politik gruplarla haşır neşir oldukları için daha esnekler gibime geliyor.

51% iyi bir oran değil ki böyle bır değişiklik için, çok düşük bir oran. Sen kulus yap fıstık anladığım kadarıyla milliyetçi muhafazakar bir çevren var, sen onların fikirlerini değiştirebilirsin. Benim dikkatımı çeken başka şey var, burada evet dıyenlerın çoğu küçük sehırlerden yazanlar, ister istemez büyük şehirlerde insanlar ekonomık sıkıntıyı falan daha iyi görüyor ve ekonomi Türk toplumunu sekıllendıren şeylerden biri olduğu ıcın, kaygıları daha yüksek ve daha farklı etnık, dını ve politik gruplarla haşır neşir oldukları için daha esnekler gibime geliyor.

Canım tövbe değişmez fikirleri. Deniyorum ama sallamıyorlar pek beni. Bu üniversite mezunu ya da daha genç dinamik bu sorgular dediklerim oluyor. Onlarla da bir adım ilerleyemiyorum. Şu ne bu ne diyorum. Bilmiyoruz ama bizim bilmediğimiz şeyler vardır, onlar en doğrusunu bilir.

Reytingi az olduğu için olabilir.Başka kanalda olsa hadi neyse diyeceğim de Kanal D bu.Ahmet Hakan ve çoğu çalışanı hayırı desteklemiyor mu?Doğan Holding değil miydi 7 haziran seçimlerinde bu tweeti atan.O zaman tarafsız mı olunuyordu?
1-1433619000.jpg

burada savunduğumuz şey kanal d ya da doğan holding değil onların zaten ne kadar döner yapıda olduğunu bilmeyen yok.burada birisi hayır vereceğim diye işinden atıldı onu soruyorum sence bu ne demek diye.

reyting için olmadığını çocuklar bile bilir yapma nolur :)

X