- 2 Aralık 2015
- 31.499
- 105.105
Farketmez.Ben hayır dediği için kovulduğuna da inanmıyorum..Evet tarafsız olmadığı için değil HAYIR dediği için kovuldu. Hürriyet yazarı EVET derken kovulmuyor Değirmenci HAYIR derken programı çok iyi devam ederken kovuluyor.
Korkuyorlar bariz bir şekilde ve haklılar da. Bir gece ansızın caamı çerçevesi yine indirilebilir bir partili tarafından. Sonra o partili ödül diye terfi ettirilir. Sonra polisler birden Doğan Medyaya baskın falan yaparlar. Bariz bir gözdağı
Sahi A.Boynukalın hiç kanınıza dokunmuyor mu?
Atvde hala program yapıyor mu bilmiyorum ama yapıyorsa Melih Altıok'u kovsalarmış keşke. Şehit babasına dangalak dediği için hapse bile atılmalı
Hımm.Demek cam çerçeve indirilebilir partili taraftarlar tarafından.Hayır diyen mağdur yerine konuluyor hayır diyenler tarafından.Evet diyenlere herşeyi söylemek mübah.
Peki sen bir kadın olarak, sırf evet dedi diye Nihan Osmanoğlu'nun ,Müjdat Gezen tarafından ben kadını beğendim yav,adayı değil de ,neyse bunları sonra konuşuruz demesini nasıl buldun?Bir kadın olarak itici gelmedi mi sana?Yoksa evet dediği için haketti mi?