• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Referandum mitingine izin vermeyen Hollanda Başbakanı: Bu ülke siyasi kampanya alanı değil

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Avrupa ülkelerinde dahi ilac fiyatinin yüzde 10'unu hasta kendi karsilar. Keza yine kaliteli ilaclari avrupada hic bir sigorta karsilamiyor.

Bu sadece türkiyeye özgü degil sanirim tüm dünyada var.
Hatta amerikada saglik sigortasi denen bir yöntem yok. Isteyen özel saglik sigortasi yaptirip herseyi kendi cebinden ödüyor

Bicak parasi alinmiyor mu? Size denk gelmemis. Burda da devletin karsilamadigi suruyle ilac var. Eczaneye bir gidiyorsun onu devlet karsilamiyor bunu karsilamiyor yine bir suru para odeyip çıkıyorsun.

Yani Türkiye'de ozellikle Istanbulda koklu hastaneler hala ayni.Yeni yapilan hastaneler var ama Istanbulda insanlar yine Haseki Samatya ya da universite hastaneleri Capa Cerrahpasaya gidiyor. Bunlarin da halini malesef bizzat biliyorum
Capa Cerrahpasa duruyor mu? Onlari yikip yerini de Araplara satacaklardi, ne de olsa sehrin gobegindeler, arazi iyi para eder. CHP nin verdigi soru onergesi ise yaradi galiba simdilik..

Capa Cerrahpasa duruyor mu? Onlari yikip yerini de Araplara satacaklardi, ne de olsa sehrin gobegindeler, arazi iyi para eder. CHP nin verdigi soru onergesi ise yaradi galiba simdilik..
Oyle bir plan var yillardir Capa tasinaca diyorlar ama oldugu gibi duruyor. Bazi bolumleri hayirsever vatandaslar tarafindan yenilendi sadece

Eskiden bıçak parası vardı eczaneye gidip ilacını alıp çıkıyordun şimdi her gittiğinde muayane parası öduyorsun.en son eczacıya tartıştım eski dönem borcum yok her gittiğinde ödüyorum diye.yigenlerim oldu ikiz göz işitme gibi kontrolleri defalarca yaptılar abim ilaç almaya gidince 400 liraya yakın para ödedi.hani 18 ya sina kadar ücretsiz di.

Back