hıhı tayyipten evvel hic bir lider dis ülkede miting düzenlemedi hıhıı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıhı tayyipten evvel hic bir lider dis ülkede miting düzenlemedi hıhıı
Fikrini beyan ettigin icin degil k... yirtanlar diye hakaret ettigin icin banlandin. Her yere site tarafsiz degil imasi yapıp duruyorsun. Ama kusura bakma kendini hakaretsiz ifade edemiyorsan banlanirsin. Bu kadar basitO zaman tüm cevaplarima bakmamissin canim benim. Ilk haftamda bani bu yüzden yedim ben. Ve gördügüm burada herkes fikirlerini istedigi gibi beyan ederken, ben edemiyorum cünkü ettigimde banlandim.
Ben yillarca avrupada dogup, büyümüs ve yasamis biri olarak bazi seyleri biraz daha iyi gözlemleme sansim oldu diyeyim.
O yüzden arastir dedim ve inan bana en az senin kadar tarafsiz ve demokratim.
Bende ortaya laf atip cekilmek istemem ama polemige girmek yasak oldugundan senin fikrin sana benim fikrim bana diyorum
Sevgiler
Cevabınız olmadığı için olabilirmi.akilli mantıklı güzel üslup la açıklama yapıldığında kimse ban yemiyor.yaklasik 10 yıldır kullanıyorum bu siteyiO zaman tüm cevaplarima bakmamissin canim benim. Ilk haftamda bani bu yüzden yedim ben. Ve gördügüm burada herkes fikirlerini istedigi gibi beyan ederken, ben edemiyorum cünkü ettigimde banlandim.
Ben yillarca avrupada dogup, büyümüs ve yasamis biri olarak bazi seyleri biraz daha iyi gözlemleme sansim oldu diyeyim.
O yüzden arastir dedim ve inan bana en az senin kadar tarafsiz ve demokratim.
Bende ortaya laf atip cekilmek istemem ama polemige girmek yasak oldugundan senin fikrin sana benim fikrim bana diyorum
Sevgiler
Yurt dışında yaşayıp o ülkenin refahın dan faydalanıp benim ülkem için oy kullanman güzel değil.hatta kul hakkıdır.nak haksız yere bi sürü kişi işten çıkarıldı intihar edenler oldu onların veballeri ne olacakNe güzel iste yurtdisinda yasayan biri olarak ülkem icin oyumu kullanacagim
Yok benim anlayamadigim su ki burada herkes istedigi sekilde fikirlerini yaziyor, ben haber ile ilgili (polemik yaratmadan) fikrimi söyledigimde hemen bi saldirma, laf sokma meydana geliyor.
Neden ????
Yurt dışında yaşayıp o ülkenin refahın dan faydalanıp benim ülkem için oy kullanman güzel değil.hatta kul hakkıdır.nak haksız yere bi sürü kişi işten çıkarıldı intihar edenler oldu onların veballeri ne olacak
Cevabınız olmadığı için olabilirmi.akilli mantıklı güzel üslup la açıklama yapıldığında kimse ban yemiyor.yaklasik 10 yıldır kullanıyorum bu siteyi
Valla benim ülkem deyip tapusunu tek adama vermeye çalışanlar topraklarımız tek tek satılınca sesini çıkarmayan lar askerler şehit olurken ve o şehitlere kelle diyenlere destekleyenler benim ülkem demesin.burasi benim ülkem havasını soluyorum suyunu içiyorum ekmegini yiyorum maddi zorlugunuda çekiyorum coşkusunuda.sizin kimliğinizle tc yazıyor evet sizinde ülkeniz ama bu ülkede yaşanan sıkıntıyı ben çekiyorum siz yaşadığınız ülkenin sefasını sürerken ülkemde oy kullanmaya hakkım var demeyin.fetoyu bahane edip işten çıkaran işverenlerin suçsuz olduğu halde ispat edemeyip canına kiyanlarin yapılan kıyımların hepsinin vebalı bizim oy kullanan vatandaşın.Benim ülkem dedigin yer, benimde ülkem. Yirtdisinda yasiyor olmak bunu degistirmez. Simdi bu polemik degilde nedir?
Beni.alintilayip cevap vermeyin.tok acın halinden anlamaz sizinki o hesapBen oynamayacagim topa girmem. Siyasi konu oldugundan konu ister istemez dine kaydigindan, din icerikli yorumlar yapmak yasak oldugundan geri duruyorum.
Hayatım,Ben oynamayacagim topa girmem. Siyasi konu oldugundan konu ister istemez dine kaydigindan, din icerikli yorumlar yapmak yasak oldugundan geri duruyorum.
Beni.alintilayip cevap vermeyin.tok acın halinden anlamaz sizinki o hesap
Eyvallah, bende uymaya calisiyorumHayatım,
siyasi fikirlerin yazıldığı yorumlara üslupta bir sorun olmadığı, hakaret edilmediği ve dini içeriğe girmediği sürece müdahale etmiyoruz, sen ve karşıt görüşlü başka bir üye karşılıklı siyasi düşüncelerinizi yazıp fikirleriniz üzerinden yorum yapabilirsiniz ama yorumları kişiselleştirip birbirinize sataşırsanız uyarı alıyorsunuz, geçen hafta siyasi görüşü ne olursa olsun kişisel tartışmaya giren, dini içerik yazan herkese uyarı verip banladım, topikte de yazmıştım hatta.
Bu bölümde sinirler çabuk geriliyor ama sadece siyasi fikir üzerinden yazınca sıkıntı olmuyorEyvallah, bende uymaya calisiyorum
Ben x veya y partili degilim. Tam aksine apolitik biriyim...
Benn yillarca türkiyede yasadiklarimdan gecmis ile simdiye kiyasliyorum...
Benn kanser hastasi olan bir babanin evladi olarak, ameliyat icin 10 milyar ( o günün parasiyla) bicak parasi isteyen doktora karsiyim...
Benn bi mr cektirmek icin 300 milyon( o günün parasiyla) igneyi kendi cebinden ödeyemeyen nice kanser hastalarinin tedavi edilememesine karsiyim...
Ben bir tane ilac alabilmek icin o ssk eczanesi kuyrugunda gördügüm rezillige karsiyim...
Ben paramiz olmasaydi kanserli babami tedavi ettirememe durumuna karsiyim ...
Benn hastanelerde iyi muamele ve tedavi görmek isteyenlerin ceplerinden cikmak zorunda kalan rüsvete karsiyim...
Ister tayyippp isterse bir baskasii yeterki eskiyi getirmesinler, saglik sektöründe eski seyler yasanmasin türkiyede ....
Ve lütfenn ama lütfenn sen yurtdisindasin ülkemde oy kullanma hakkin yok diyenler birazda olaya bu tarafindan bakin... eger derseniz ki halaa senin oy kullanma hakkin yok Eyvallah
Bu yazdıklarınızı hepimiz istiyoruz, destekliyoruz ama, yurtdışında yaşadığınız için şu an sağlık sektöründe bu yazdıklarınızın düzeldiğini sanıyorsunuz sanırım.
Simdi de pek fark yok soylediklerinde.Ben x veya y partili degilim. Tam aksine apolitik biriyim...
Benn yillarca türkiyede yasadiklarimdan gecmis ile simdiye kiyasliyorum...
Benn kanser hastasi olan bir babanin evladi olarak, ameliyat icin 10 milyar ( o günün parasiyla) bicak parasi isteyen doktora karsiyim...
Benn bi mr cektirmek icin 300 milyon( o günün parasiyla) igneyi kendi cebinden ödeyemeyen nice kanser hastalarinin tedavi edilememesine karsiyim...
Ben bir tane ilac alabilmek icin o ssk eczanesi kuyrugunda gördügüm rezillige karsiyim...
Ben paramiz olmasaydi kanserli babami tedavi ettirememe durumuna karsiyim ...
Benn hastanelerde iyi muamele ve tedavi görmek isteyenlerin ceplerinden cikmak zorunda kalan rüsvete karsiyim...
Ister tayyippp isterse bir baskasii yeterki eskiyi getirmesinler, saglik sektöründe eski seyler yasanmasin türkiyede ....
Ve lütfenn ama lütfenn sen yurtdisindasin ülkemde oy kullanma hakkin yok diyenler birazda olaya bu tarafindan bakin... eger derseniz ki halaa senin oy kullanma hakkin yok Eyvallah
Simdi de pek fark yok soylediklerinde.
Bicak parasi alinmiyor mu? Size denk gelmemis. Burda da devletin karsilamadigi suruyle ilac var. Eczaneye bir gidiyorsun onu devlet karsilamiyor bunu karsilamiyor yine bir suru para odeyip çıkıyorsun.En azindan hastaneye girdigimde ortaligi pislik götürmüyor. Parasi olan veya olmayan ayni muameleyi görüyor. Bicak parasi adi altinda rüsvet alinmiyor. kanser ve diger kronik hastalari cok cüz'i bir ücret karsiliginda üstelik özel hastanelerde tedavi ediliyor.
Sanmiyorum, görüyorum ve yasiyorum
Birde gelelim benim yasadigim ülkedeki saglik sektörüne ; burada yani almanyada saglik sektörü denen hic bir sey kalmadi. Tüm doktorlar ve hastaneler farmokolojiye calisir oldu. Amac iyilestirmek degil, hastayi kobay olarak kullanmak. Eskiden böyle degildi tabi cok cok daha Kaliteliydi.
Türkiyede babama verilen anti depresan ilacini buradaki doktor şöyle bi ilaca bakip masasina attigini bilirim. Gerekce ney mi ? Cok pahaliymis !!! Yanii türkiyenin verdigi ilaci kocaa almanya vermedi babama ve biz o ilaci mecbur türkiyeden getirtmek zorunda kaldik. Hastaligi nüks edince gidin kendi ülkenizde tedavi olun diye doktor gördüm ben. Simdi bana deniliyor ki sen yasadigin ülkenin refahini sürerken benim ülkemde oy kullanamazsin....
Ben yasadiklarimdan yola cikarak kendi aklimca bir seyleri savunuyorum...
ve evett eski türkiyeyi istemiyorum her ne kadar avrupada yasiyor olsam dahi
Bicak parasi alinmiyor mu? Size denk gelmemis. Burda da devletin karsilamadigi suruyle ilac var. Eczaneye bir gidiyorsun onu devlet karsilamiyor bunu karsilamiyor yine bir suru para odeyip çıkıyorsun.
Yani Türkiye'de ozellikle Istanbulda koklu hastaneler hala ayni.Yeni yapilan hastaneler var ama Istanbulda insanlar yine Haseki Samatya ya da universite hastaneleri Capa Cerrahpasaya gidiyor. Bunlarin da halini malesef bizzat biliyorum