hay allah :) bu konuya bir suredır bakmıordum herkes refakatcı olmadan olmaz yazmıs yarın sabah amelıyat olucam ve refakatci olmadan.dr beye danıstım kendısı halledıcegını soyledı sagolsun:2: hayırlısı bakalım benım ıcın dua edın
denizciğim refakatçin olsa daha rahat ederdin tabi, ama merak etme.Tavsiyemiz üzerine Bursadan gidip.Hakan beye ameliyat ameliyat olan bir arkadaşıma çok yardımcı olmuşlardı. Kendimi devlette ameliyat olmuş gibi hissetmedim Allah razı olsun hemşireler çok ilgilendi demişti. Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
olsa daha ıyı olurdu ewet ama hakan bey ılgılenıcegını soyledı bıraz cesaret buldum.onun ardından gecen gece senın yazdıkların benı tam gaz cesaretlendırdı zaten:) belkı farkında deılsın ama en buyuk destek aldıgım kişisin yazdıklarından dolayı:116: laptopumu yanıma alırım dıorum fırsat olursa hastaneden yazarım baktım olmadı hastane cıkısı...sağol drita
olsa daha ıyı olurdu ewet ama hakan bey ılgılenıcegını soyledı bıraz cesaret buldum.onun ardından gecen gece senın yazdıkların benı tam gaz cesaretlendırdı zaten:) belkı farkında deılsın ama en buyuk destek aldıgım kişisin yazdıklarından dolayı:116: laptopumu yanıma alırım dıorum fırsat olursa hastaneden yazarım baktım olmadı hastane cıkısı...sağol drita
Canım yaa destek olabildiysem çoook mutlu olurum.:13: Ameliyat öncesi psikolojisini iyi bilirim. Bende ameliyattan önce forumda bu konuyla ilgili yazılan ne varsa hepsini okuyup bilgi sahibi olmaya çalışmıştım. Sağolsun bazı arkadaşlar resimlerini görmeme izin verdiler ve o resimler fikir sahibi olmama çok yardımcı olmuştu. Bundan sonra da seve seve destek olurum denizciğim Aklına takılan ne varsa sorabilirsin hiç çekinmeden. Ayyy valla aklıma ameliyat öncesi heyecanım geldi. Hayatım inşallahhh herşey yolunda gider mutlu haberlerini alırız
inş canım.kafama takılan birsey war diren dedıgınız tam olarak nedir ve gogsun neresıne takıyorlar tam olarak cok merak ettım bılen warsa yazarsa sewınırım:2:
inş canım.kafama takılan birsey war diren dedıgınız tam olarak nedir ve gogsun neresıne takıyorlar tam olarak cok merak ettım bılen warsa yazarsa sewınırım:2: