haziran basında 2.gögüs buyutme operasyonum gercekeşecek.arkadasım kalacaktı yanımda fakat dun akşam gelemeyecegını söyledi.3 gun çinde baska birini bulmam çok zor.aıilemde gelemiyor.sonucta ameliyat tek başına nasıl olur? aranızda refekatçı olmadan ameliyat olan varmı.
haziran basında 2.gögüs buyutme operasyonum gercekeşecek.arkadasım kalacaktı yanımda fakat dun akşam gelemeyecegını söyledi.3 gun çinde baska birini bulmam çok zor.aıilemde gelemiyor.sonucta ameliyat tek başına nasıl olur? aranızda refekatçı olmadan ameliyat olan varmı.
bende aynı durumdayım.tek başıma ameliyata giricem.üstelik izmirde oturuyorum ameliyat konyada olacak.sonrasındkı kontrolleride nasıl yaptırıcam bilmiyorum.ALLAH 'a emanet gidiyorum valla
ameliyat sonrası görüşlerinizi yazarsanız sevinirim bende başka bir şehirden konya ya refakatcı olmadan gıtmei dusunuyorum, umarım ameliyatınız iyi gecer ve ameliyat sonrasını paylasırsanız cok mutlu olucam:2:
24ünde ameliyat oldum bende sitede okuduklarımla hani çokta agır olmayacak diye düşünüyordum..anneme haber vrmeyecktimki doktorum haber vermemmi söyledi sagolsun:))
kendi suyumu bile içemedim ilk gün,lavaboya gtmek için yataktan kalkmak bile ölümdü resmen koldan destek alamıyorsun bir kişi sırtımdan destekledi bir kişidende destek alıp kalktım..off dıyorum yani refakatçisiz aslaa olmayacak bir ameliyat hatta en yakın kimse hayatınızda onun olması uygun bence:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?