- 25 Nisan 2023
- 12
- 0
- 32
- Konu Sahibi minnos1620
Kızlar merhaba meme estetiği olacağım cuma günü yalnız gideceğim maalesef acaba çok sorun olur mu bu benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanede yatış olacaksa ve kesi dikiş varsa illaki ağrı sızı olur. Olsa iyi olur birisi. Ama yoksa da hemşireler çağırınca geliyor. Odalarda da buton var.Kızlar merhaba meme estetiği olacağım cuma günü yalnız gideceğim maalesef acaba çok sorun olur mu bu benim için
Peki sonraki gün yani ilk 3 gün için illa gerekli mi birileri hastaneden çıkınca direk eve gitmeyeceğim çünkü şehir dışından gideceğim ameliyataHastanede yatış olacaksa ve kesi dikiş varsa illaki ağrı sızı olur. Olsa iyi olur birisi. Ama yoksa da hemşireler çağırınca geliyor. Odalarda da buton var.
Ben hiç ameliyat olmadım ama doğurdum annem eşim falan yanımda olmasa zorlanırdım, bebek bakımı için demiyoru. Normal doğum yapmama rağmen ilk hafta ağrım oldu yani. Ben olsam güvenip gerçekten yardım edebilecek birisi varsa yanıma çağırırdım. Ama ameliyatın mahiyetini bilmediğim için basit bir operasyon ise gerek olmayabilir gibi.Peki sonraki gün yani ilk 3 gün için illa gerekli mi birileri hastaneden çıkınca direk eve gitmeyeceğim çünkü şehir dışından gideceğim ameliyata
Ailemden kimsenin haberi yok o yüzden tek gideceğim bakalım inşallah bi sorun olmaz ilk gün hastanede kalacağım için onu atlatırsam kolay olacakmış gibi geliyorBenim arkadaşım olmuştu birinden rica etseniz aslında iyi olur buz falan konuluyor belki acı eşiğiniz dusuktur birime ihtiyaç duyarsınız
Merhaba teşekkür ederim oldum 1 ay oldu diren takılmadı öyle aşırı korktuğum gibi ağrımda olmadı sadece yatarken kalkarken desteksiz kalktım biraz zorlandım 380 cc motiva ergonomix takıldı ama keşke biraz daha büyük taktırsaydım diye hayıflanmaya başladım bu aralar gözüme küçük geliyor çünküÇok geçmiş olsun, inşallah kolay atlattığınınız bir süreç olmuştur.
Merhaba bende yalnız başıma halletmeye çalıştım kapı açılması yürümek ölüm gibi zordu bide yataktan desteksiz kalkmak zorduİlk ameliyatımda yalnızdım, gayet iyi geçmişti :)
Neredeyse her işimi kendim halletmiştim, bir kapı açma kapama zordu, o kadar
Şimdiden geçmiş olsun
Merhaba Koru hastanesinde oldum ameliyatımı forumda okudukladımdan ne kadar çok aşırı korksamda hiç öyle geçmedi sadece hastaneden çıktıktan sonraki 2 gün doğru düzgün bişey yiyemedim mide bulantım oldu bide yürürken biraz zorlandım halsizdim. 5. Gün uçağa bindim. Kas altı oldu diren yoktu bende ağrımda aşırı abarttıkları kadar olmadı acı eşiğimde düşüktür normalde ama bilmiyorum.kas altı mı kas üstü mü, doktorun tekniği nasıl, çıkanlar ağrısız mı demiş tekniği sebebiyle,yoksa acımış mı? bunlar da önemli.
Genelde kas üstü daha ağrısız, hemşire desteği yeter, yanınıza vişne suyu,çikolata,şişe su iyi olur,pipet iyi olur. Yemeği yerken zorluk olabilir ,onda kolunuzu kaldırmak acı verirse, belki hemşire yedirir. İlk gün biraz güçsüzlük oluyor. direnleri ne zaman çıkartırım dedi dr o da önemli, kimi hiç takmıyor, kimi ertesi gün çıkartıyor, kimisi birkaç gün sonra çıkartıyor. onlar da ağırlık,acı yapabiliyor.
Nerde olacaksınız iyi bir hastanedir inşallah
Olmussunuz yeni olacaksınız sandım yorumu sildim gecmis olsunKızlar merhaba meme estetiği olacağım cuma günü yalnız gideceğim maalesef acaba çok sorun olur mu bu benim için
merhaba ben de herkesten habersiz tek başıma gitmiştim. ilk gün neyse de omdan sonraki bi iki haftam cok zor gecti kişiden kişiye degişiyor tabi ama ben cok zorlandım cok uzun süre kolumu kaldıramadım rahat oturup kalkamadım. acayip bi şekilde yanma ve agrım vardı normalden yavas yürüyebiliyodum normal yürürken bile agrım oluyordu belim tutuldu demiştim herkese deKızlar merhaba meme estetiği olacağım cuma günü yalnız gideceğim maalesef acaba çok sorun olur mu bu benim için
Peki şimdi memnun musunuz?merhaba ben de herkesten habersiz tek başıma gitmiştim. ilk gün neyse de omdan sonraki bi iki haftam cok zor gecti kişiden kişiye degişiyor tabi ama ben cok zorlandım cok uzun süre kolumu kaldıramadım rahat oturup kalkamadım. acayip bi şekilde yanma ve agrım vardı normalden yavas yürüyebiliyodum normal yürürken bile agrım oluyordu belim tutuldu demiştim herkese de
kesinlikle iyi ki diyorum. hatta bazen ya olmamış olsaydım naprdım acaba diye düşünüyorum. özgüvenim geldi cok rahatsız oluyordum kendim için verdigim en doğru karar diyebilirimPeki şimdi memnun musunuz?
İyi ki olmuşum değdi diyor musunuz?