Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anketreenkarnasyon varsa eğer daha önceki hayatınızda neydiniz?
Reenkarnasyona kesinlikle inanmıyorum ciddi ciddi düşünüp de günaha girmeyim CADIARZUama dalgasına bir test vardı, 1500 lerde yaşayan bir ses sanatçısıymışım güyahihoyyyt Sesimi duysanız gülerdiniz yaa hiç güzel bir sesim yok ki benimkaydirigubbakcemile3
Kesinlikle inanmıyorum şöyleki : Kuran- ı Kerim yada Hadis te geçiyor diye hatırlıyorum, inkarcılar, günahkarlar öldükten sonra Rabbimize(c.c) şöyle yalvaracaklarmış, ne olur bizi bir kere daha dünyaya gönder, doğru kullardan olalım, sana karşı gelmeyelim diyeceklermiş,ancak herkesin sadece bir kere şansı var, bu da bize reenkarnasyonun gerçek olmadığını gösteriyor
Reankarnasyona inanmıyorum ama maksat cevaplanmış olsun yanıtlayayım.
Şayet ki öyle bir şey vardıysa kesin ben kıt düşünceleri olan kendi dünyası dışında hiç bir fikri benimsemeyen kıronun tekiydim. Niye birden erkek olduğumu benimsedim bilmiyorum ama hani insanlar tam tersi olurmuş ya ordan bağdaştırmış oldum sanırım.:roflol:
Şimdi yeniden dünyaya gelmişken ufkumu genişleteyim diyorum daha evrensel ve fikirlere açık.
inanmiyorum ama Bögürtleninde degigi gibi maksat eglence...
annem zaten bana sarayli asagi sarayli yukari der...eger önceki hayat varsa kesin ben cok pipirikli,süslü,taviz vermeyen bi sarayliyimdir:))
hayvan ise siyah beyaz bir kedi
insan ise
İstanbul Beşiktaş Eski Sokak'lı müslüman bir edebiyatçı
ya da Fransa'da yaşayan Afrika-Avrupa melezi hıristiyan creole bir müzisyen
ya da New York'lu yahudi bir ressam
ya da Finlandiya'lı ateist bir yönetmen
ya da İngiltere'de yaşayan hinduist bir yoga hocası
ya da yine İngiltere'de yaşayan İranlı zerdüşt bir botanist
:97:
Reenkarnasyonun var olduğuna inanmıyorum.İnansaydım önceki hayatımda uçabilen bir kadın olduğuma inanırdım...Rüyamda çok kez uçarken görüyorumda kendimi sanırım etkisinde kalmışım
alla allaaa :))
o zaman hayal edebilen birileri yazsın madem..
hayır topik ben inanmam öyle şeylere muhabbetine dönmeden, üyelerin aklından geçenleri, güzel hayallerini, senaryolarını yazsınlar istemiştim..