• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket reenkarnasyon varsa eğer daha önceki hayatınızda neydiniz?

reenkarnasyon varsa eğer daha önceki hayatınızda neydiniz?

• Ankete Katılan
    43

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
reenkarnasyon varsa eğer daha önceki hayatınızda neydiniz?
bu konudaki fikirlerinizi de alabilirmiyim.

Reenkarnasyonla ahirette dirilişi birbirine karıştırıyorlar bence.İnanmıyorum elbette bu yüzden önceki hayatım yoktu,dünyaya gelmeden önce ise sadece bir cenindim a.s.

kötü bir cadı olabilir miyim acaba...yok. olsam olsam iyi bir cadıydım. tatlı cadı mesela. ama ben de biraz cadılık var galiba.... o da, benim için kötü düşünenlere karşı sanırım.....

canım benım islam dininde reenkarnasyon yoktur .dını farklı olan arkadaslarımız ıcınde ınancında buna ınananlar olabılır .fakat ıslam dınınde olan bır kısı reenkarnasyon oldugunu düşünürse eger dınını algılayamadıgı düşünülür .Allah u teala bız ınsanları dunyaya tek bır seferlık yaratmak üzere gondermıştır ve dunyada yasadıgımız zaman içerisindede yaptıgımız ıyılıklerden kötülüklerden ve ibadetlerden sorumlu olmak üzere hesaba cekecegını kuranı kerımde bız kullarına belirtmiştir . islam dininde olan bır kısının boyle bır seyı oldugunun düşünmesı dini anlayamamasından kaynaklandıgını düşünüyorum .

bu yazıyı kımseyı kırmak amaclı yazmayı düşünmedım .bunlar nacızane fıkırlerım

bende inanmıyorum reenkarnasyona biraz eğlence maksatlı birazda fikirlerinizi almak amacıyla sordum bu soruyu.

reenkarnasyon olsaydı, ben sanırım önceki hayatımda adil ve güçlü bir lider olurdum, halkın çok sevdiği :jeyyar:

Şimdiki hayatımın ve tipimin yaşam tarzımın zıttı olan ,saçları iki yandan örgülü,esmer bir köylü kızıymışım gibi hissediyorum kendimi bazen...fisfisfis

bende inanmam ama işi espirisine vurusak deniz kızı olurudm herlde deniz hastasıyım 7/24 olsa sudan çıkmam yane

reenkarnasyona kesinlikle inanmıyorum
islamda bunu şiddetle reddediyor
alemlerin en şereflisi olan insanın bir önceki hayatında bi köpek ya da kedi olması ne kadar mantıklı kafamçokkarıştı

Reeankarnasyon himm yok anacim ben almiyim alipta gunaha girmiyim ben biyle mutluyum -tatlicadiarzu-

arkadaşlar bence bu ankette önemli olan reenkarnasyonun varolup olmadığı değil, eğlence amaçlı olarak anne-10, böyle bir şey olsaydı kendinize hangisini en yakın görürdünüz demek istemiş sanırım. ben de inanmam reenkarnasyona ama kendime kötü cadıyla fettan kadını yakıştıramadığım için güzel ve akıllı kadını seçtim sırnaşık şey

Back