Merhaba canımm redist ürünlerini internetten çok uygun fiyatlara alabilirsin. Ben hep internetten alıyorum :)Ben de almayı düşünüyorum, düzenli kullananlar şimdi nasıl etkisi? Bir de zaza handa bir sürü mağaza var özellikle gittiğiniz yer var mı?
Arkadaşlar ben de keratin yağını araştırıyorum ama 40 farklı yağ olması bana tuhaf geldi.Ben şampuanını aldım tuzsuz olduğu için.Çok güzel bir şampuan.Hemde 1000ml 10tl'ye almıştım.Mağazada indirim vardı.40 farklı yağı içeren saç bakım yağı var bende bir de onu da haftada iki kez kullanıyorum.Şampuanını daha çok beğendim.
Arkadaşlar selam,
Buradan okuduğum yorumlara istinaden keratin yağı, 40 çeşit yağ ve dökülmeye karşı şampuanını sipariş ettim internetten. Buradaki bazı yorumlar reklam kokuyor. Yinede hepsiburada da çok uygun fiyata bulduğum için( keratin yağ 11,99TL,Şampuan 8,94.TL, 40 çeşit yağ 6,79 TL) alayım dedim. Objektif yorumlarımı kullandıktan sonra yazacağım. Saçlarım açıcılardan dolayı yandı. Eğer bu saçı adam eden bir ürün çıkarsa bilgi vereceğim. Ayrıca yine forumlarda çok adı geçen Mecitefendi ürünlerini üşenmedim gittim buldum. Hair Care Cure adından E vitaminli yağ tavsiye ettiler. Bu yağa da bepanten ve evigen ekledim. Eğer fayda etmezse saçlarımı kısacık kestireceğim.
Tamam mutlaka yazacağım:) Bir de saçı yanan ya da yıprananlar için gliserin tavsiye ediyorlar. 5000 tane ürün aldım dünya kadar masraf ettim umarım birisi işe yarar. Gliserini de deneyeceğim. Sonuçları yazarım.
Gliserini daha sonra durulamıyorsunuz sanırım?Saçı yananlara uygulanmış ve sonuç alınmış önerilerim:
Duştan önce Badem Yapı, Bemiks Ampül, Sinemaki Otu karışımı (otu bir tutam kaynatıp diğerleriyle karıştırıyorsun. Saçın diplerine sürüp en az 2 saat bekletiyorsun. Mucize birşey. Hem uzatıyor hem yumuşacık yapıyor) Her hafta bir kere. Detalar internette kontesçe diye bir sitede var.
Her duştan önce Mecitefendi E vitaminli yağ. (bu rediksin 40 çeşit yağından daha iyi sonuç verdi bende)
Duştan sonra ıslak saça Rediks Keratin ile Gliserin (Gliserin mucize bir şey)
Saç fırçası kullanmayın. Tarakla tarayın.
Allah sabır versin. Bana verdi:)
;Teşekkür ederim Bende kullanmaya tekrar başlayayım. Uzatma konusunda dax ı denemediysen öneririm. Ben 1 haftada fark edilecek şekilde fayda sağladım.Merhaba Nar,
Duştan sonra ıslak saça sürüyorum. Avucumun içine bozuk para büyüklüğünde döküp önce ellerimi birbirine sürerek gliserini dağıtıyorum sonrada saçları uçlarına masaj yaparak sürüyorum. Ben çok etkisini gördüm. Resmen boyadan önceki saçlarıma kavuştum diyebilirim.Umarım memnun kalırsın. Sinameki otu ile olan karışımı da haftada bir sürüp 4 saat bekletiyorum. Bu karışım saçı uzattığından biran önce uzasın da sağlıksız uçları kestireyim derdindeyim. İyi şanslar...
Yok değil dax supergro diye bir ürün içeriği şaça yararlı yağlardan oluşuyor. Saçı hızlıca uzatmayı vaadeden bir ürün.Dax briyantin değil m? Yağlı görünüyor saç onu sürünce. Sen başka bir şeyden mi bahsediyorsun yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?