Parfümünü bende duymuştum ama hiç kullanmadımbende Redist'in saç parfümü var hediye olarak geldi henüz kullanmadım bana çok belirgin geldi kokusu
bende çok memnunum gerçekten canım koparak dökülmeleri azalttı sanki düzenli kullanımda ve miss gibi kokuları beni benden alıyor.Bir yıldır Redist'in argan yağını, bakım maskesini, şekillendirici köpüğünü ve maşa-fön öncesi bakım spreyini kullanıyorum. İnanılmaz memnunum. Kuaför malzemeleri satan yerlerden alırsanız çok da ucuz oluyor hakikaten.
Bu markanın ürünlerini internet dışında nerede bulabilirim acaba?
Ben şampuanını aldım tuzsuz olduğu için.Çok güzel bir şampuan.Hemde 1000ml 10tl'ye almıştım.Mağazada indirim vardı.40 farklı yağı içeren saç bakım yağı var bende bir de onu da haftada iki kez kullanıyorum.Şampuanını daha çok beğendim.
saç tipin ne canım bir de yıpranmış mı açıcı boya var mı saçında? tuzsuz şampuan sertleştirme yapıyor mu? benim saçım çok kuru ve serttir de, açıcı yemiştir bir de..Redist'in tuzsuz şampuan, keratin oil ve 40 çeşit bitkili bakım yağını aldım inanılmaz beğendim şimdilik :)
saç tipin ne canım bir de yıpranmış mı açıcı boya var mı saçında? tuzsuz şampuan sertleştirme yapıyor mu? benim saçım çok kuru ve serttir de, açıcı yemiştir bir de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?