Saç Uzatma Yöntemleri Redist marka argan yağı ve saç uzatma?

muhendiskizimiz

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
42
17
8
29
Kızlar geçenlerde kuaför ürünlerinin satıldığı bir mağazaya gittim. Aslında kuru saçlarıma uygun keratin içeren bir serum arıyordum. Satıcı redist marka saç yağlarını ısrarla tavsiye etti argan yağı ve keratin yağını aynı anda düzenli olarak kullandığımda aylık 3 cm bir uzama sağlayabileceğimi söyledi. Aranızda bu şekilde kullanan ve uzama açısından yarar gören var mı?

Bende geçenlerde Redist'in 40 bitkili bakım yağını aldım ama maalesef daha deneme fırsatım olmadı. İncelediğim kadarıyla bu markanın ürünlerini kullanıp memnun kalanlar var ama ne kadar doğru denemeden bilemeyiz. O yüzden kullandıktan sonra sonuçları paylaşırsan sevinirim. Yardımcı olamadığım için üzgünüm ve şimdiden teşekkürler :KK19:

Bende geçenlerde Redist'in 40 bitkili bakım yağını aldım ama maalesef daha deneme fırsatım olmadı. İncelediğim kadarıyla bu markanın ürünlerini kullanıp memnun kalanlar var ama ne kadar doğru denemeden bilemeyiz. O yüzden kullandıktan sonra sonuçları paylaşırsan sevinirim. Yardımcı olamadığım için üzgünüm ve şimdiden teşekkürler :KK19:
Canım teşekkürler ilgilendiğin için. Bende daha almadım kullananların yorumlarını inceleyip almak istedim ama malesef kullanan çok yok :( bende bir iki bloga baktım ama malesef kesin bir sonuç göremedim :110: şuan dax, barcelona ve evde kendim karıştırıp uyguladığım yağ karışımı var. Bunlar bittiği gibi redist argan yağını deneyeceğim :KK49:

redistin 40 bitkili olan yağından bende var banyodan önce şuana kadar 3-4 sefer uygulama yapmışımdır bilemiyorum uzama hakkında bişey söyleyemeyeceğim saçımı yumuşatıyor ve güzel kokuyor gerçektende 40 bitkinin yağı var mı içinde onuda bilemiyorum açıkçası uzun vadede kullanıp görmek gerek ben nashinin arganını kullanıyorum,morfose un keratin serumunu da kullanıyorum onlarıda tavsiye ederim

arkadaşlar ben suan redıstın argan yagı keratın yagı ve 40bıtkılı bakım yağını kullanıyorum aralıklı olarak ;) gerçekten ıyı urunler. yanık olan saclarımı toplamaya başladı daha 4-5 kulllanımda. ozellıkle argan yagı cok ıyı. n11.com da suan bu uçlu paket ınddırımde. kaçırmayın derım ;)

redistin 40 bitkili olan yağından bende var banyodan önce şuana kadar 3-4 sefer uygulama yapmışımdır bilemiyorum uzama hakkında bişey söyleyemeyeceğim saçımı yumuşatıyor ve güzel kokuyor gerçektende 40 bitkinin yağı var mı içinde onuda bilemiyorum açıkçası uzun vadede kullanıp görmek gerek ben nashinin arganını kullanıyorum,morfose un keratin serumunu da kullanıyorum onlarıda tavsiye ederim
Canım teşekkür ederim morfose un keratin serumunu da merak ediyordum bu arada iyi oldu söylediğin şuan haskın serumunu kullanıyorum :KK49:
arkadaşlar ben suan redıstın argan yagı keratın yagı ve 40bıtkılı bakım yağını kullanıyorum aralıklı olarak :KK66: gerçekten ıyı urunler. yanık olan saclarımı toplamaya başladı daha 4-5 kulllanımda. ozellıkle argan yagı cok ıyı. n11.com da suan bu uçlu paket ınddırımde. kaçırmayın derım :KK66:
o zaman elimdeki yağlar bittiği gibi bunu alıp deneyeceğim uzamaya etkisi açısından nasıl buldun ben en çok onu merak ediyorum aslında :KK16:

Canım teşekkür ederim morfose un keratin serumunu da merak ediyordum bu arada iyi oldu söylediğin şuan haskın serumunu kullanıyorum :KK49:

o zaman elimdeki yağlar bittiği gibi bunu alıp deneyeceğim uzamaya etkisi açısından nasıl buldun ben en çok onu merak ediyorum aslında :KK16:

canım sac uzatmak ıcın cok faktör var etkılı olan..(( beslenme bıle etkılıyo)..) Dogal yöntemler en ıyılerı.. Bu yağlar ıyı geldı bana. saclarım sağlıklı gorunuyor. Uzama olarak bakarsan benım saclarım cok uzar zaten.

ben redist in 40 bitkili saç sprey ini aldım ama sewmedım fazla saçımı kabartıyor elektrikli gibi oldu ama keratini güzel argan yağını alıp denicem

Back
X