- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Şaka yapıyorumHak 2.ye geçecek:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka yapıyorumHak 2.ye geçecek:)
Olacak inşaallahŞaka yapıyorumçok güzel olmuş ah ah benim de zamanım olsa keşke
![]()
Sağol kuzum bunun bide geçmişi var kurslar falan ama çok zor değil herkes yaparbenim daha çok ekmek yemem lazım bol şans diliyorum güzelim![]()
İnşallahOlacak inşaallahÇocukların sağlıklı olsun
![]()
mütevaziyiz ama baya el emeği gerek tebrik ediyorumSağol kuzum bunun bide geçmişi var kurslar falan ama çok zor değil herkes yapar![]()
![]()
Canım benim allah razı olsun rabbim sizinkilere sağlık sıhat versin olmayanlara da nasip etsin inşallahİnşallahamin canım Allah evlatlarımıza sağlık versin
evoşa da bir tane bebik
![]()
Biraz uğraştırıcı diyelim o zaman minnoşum teşekkür ederimmütevaziyiz ama baya el emeği gerek tebrik ediyorum![]()
İçimden onu geçirdim biliyor musunİnşallahamin canım Allah evlatlarımıza sağlık versin
evoşa da bir tane bebik
2 tane olsun
![]()
Ayy ablacım allah razı olsunİçimden onu geçirdim biliyor musunEvvam'ın da boş zamanı olmaz inşaallah dedim
![]()
Kalp kalbe karsiymisİçimden onu geçirdim biliyor musunEvvam'ın da boş zamanı olmaz inşaallah dedim
![]()
Kalp kalbe karsiymisbende öyle dedim çabucak gelsin de şu yarışmalara zaman bulamasin
![]()
![]()
![]()
![]()
Amin inşaallahKalp kalbe karsiymisbende öyle dedim çabucak gelsin de şu yarışmalara zaman bulamasin
![]()
![]()
![]()
![]()
Aminnn aminn dördüz olsunAmin inşaallah
İkiz olsa keşke![]()
Enerji geliyor abla okudukçaAmin inşaallah
İkiz olsa keşke![]()
Aminnn aminn dördüz olsun![]()
Amin amin inşallah ablacım sağlıklaHepinize 2 şer ikişer nasip etsin![]()