- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Şaka yapıyorum çok güzel olmuş ah ah benim de zamanım olsa keşkeHak 2.ye geçecek:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka yapıyorum çok güzel olmuş ah ah benim de zamanım olsa keşkeHak 2.ye geçecek:)
Olacak inşaallah Çocukların sağlıklı olsunŞaka yapıyorum çok güzel olmuş ah ah benim de zamanım olsa keşke
Sağol kuzum bunun bide geçmişi var kurslar falan ama çok zor değil herkes yaparbenim daha çok ekmek yemem lazım bol şans diliyorum güzelim
İnşallah amin canım Allah evlatlarımıza sağlık versin evoşa da bir tane bebik 2 tane olsunOlacak inşaallah Çocukların sağlıklı olsun
mütevaziyiz ama baya el emeği gerek tebrik ediyorumSağol kuzum bunun bide geçmişi var kurslar falan ama çok zor değil herkes yapar
Canım benim allah razı olsun rabbim sizinkilere sağlık sıhat versin olmayanlara da nasip etsin inşallahİnşallah amin canım Allah evlatlarımıza sağlık versin evoşa da bir tane bebik
Biraz uğraştırıcı diyelim o zaman minnoşum teşekkür ederimmütevaziyiz ama baya el emeği gerek tebrik ediyorum
İçimden onu geçirdim biliyor musunEvvam'ın da boş zamanı olmaz inşaallah dedimİnşallah amin canım Allah evlatlarımıza sağlık versin evoşa da bir tane bebik 2 tane olsun
Ayy ablacım allah razı olsun çok amin inşallahİçimden onu geçirdim biliyor musunEvvam'ın da boş zamanı olmaz inşaallah dedim
Kalp kalbe karsiymis bende öyle dedim çabucak gelsin de şu yarışmalara zaman bulamasinİçimden onu geçirdim biliyor musunEvvam'ın da boş zamanı olmaz inşaallah dedim
Çok aminAyy ablacım allah razı olsun çok amin inşallah
Kalp kalbe karsiymis bende öyle dedim çabucak gelsin de şu yarışmalara zaman bulamasin
Amin inşaallahKalp kalbe karsiymis bende öyle dedim çabucak gelsin de şu yarışmalara zaman bulamasin
Aminnn aminn dördüz olsunAmin inşaallah
İkiz olsa keşke
Enerji geliyor abla okudukça ❤Amin inşaallah
İkiz olsa keşke
Aminnn aminn dördüz olsun
Yok 2 yeterAminnn aminn dördüz olsun
Evva hayır demediYok 2 yeter
Hepinize 2 şer ikişer nasip etsinEvva hayır demedi
Amin amin inşallah ablacım sağlıklaHepinize 2 şer ikişer nasip etsin