arkadaslar oyle bi durumdayimki tarifsiz 4 yasindaki iran kedim hasmet bey cisini kapi koselerine yapiyo bazen gidiyo kumuna yapiyo ama genelde kapinin onune yapiyo eskiden kakasini kumuna yapardi simdi banyoya tam ortaya yapiyo ne yapacagimi sasirdim asla kimseye vermem canimdan cok seviyorum bu hayvani ben nasil egitebilirim?kumunu bilmiyo degil arada bir kumuna cis kaka yapiyo ama evin belli yerlerinede mesela kapinin onune cis banyoya kaka yapiyo baska bi yere yapmiyo ama beni maf etti ,veteriner protesto ediyo olabilir dedi valla bi eli yagda bi eli balda ,sirf o mutlu olsun diye bahceli evde oturuyorum eve tikinip kalmasin diye ,duzenli asilari yapiliyo kontrolleri mevcut en iyi mamalari yiyo derdi ne anlamadim gitti gayette mutlu halinden neden bu sekilde olabilir lutfen yardim
evet arkadaslar az once veterinerden geldim cezalandirmami soyledi tuvalete kitleyip ve bagir dedi.daha once hasoya hic bagirmamistim az once beni kizdircak bisey yapti bi bagirdim anladi hemen ozur diler gibi geldi yanima demekki ceza vermek lazimmis.veterinere anlattim herseyi adam sok oldu sen kediyi simarikliktan manak etmissin oyle olur mu kendini senin sahibin saniyo siz rolleri degistirmissiniz bence sen cocuk sakin dogurma dedi sok oldum :)
adam hakli ben cok simarttim ve dana ondan yapiyomus bu isleri:)
kızlar merhaba neolur banada yardım edin benimde bi kedim var öyle çiş sorunumuz yok çok şükür ama sürekli burnu akıyor ve kanıyor veterinere götürdük veterinerde parazit aşısı yapacaktık ama elinde iğne kalmamış bide süt içerken hep burnuna kaçırıyor ondanda olur dedi veteriner bide et türü yemeyi seviyor sütle yoğur la pek ilgilenmiyor bende et türlerini biraz kavurup veriyorum acaba doğrumu çiğmi vermek lazım bide ben tüylerinden çok korkuyorum o yüzden balkonda tutuyoruz tüylerinin zarar vermemesi için bişi varmı yardım edin lütfen
kızlar merhaba neolur banada yardım edin benimde bi kedim var öyle çiş sorunumuz yok çok şükür ama sürekli burnu akıyor ve kanıyor veterinere götürdük veterinerde parazit aşısı yapacaktık ama elinde iğne kalmamış bide süt içerken hep burnuna kaçırıyor ondanda olur dedi veteriner bide et türü yemeyi seviyor sütle yoğur la pek ilgilenmiyor bende et türlerini biraz kavurup veriyorum acaba doğrumu çiğmi vermek lazım bide ben tüylerinden çok korkuyorum o yüzden balkonda tutuyoruz tüylerinin zarar vermemesi için bişi varmı yardım edin lütfen