- 1 Haziran 2016
- 70
- 155
- 13
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.621
Yemek yaptım pilav salata et kocisle dışarı çıktık işi var brz iftarı dışarda yicex şimdiden hazırladım. Bn oruç deilim zatn .İnş yarın tutarım . Sz neler yapionz kızlarNapıyosun kuzummmmm
Tsk ederim Tatlm iyim Bn öle kızlar sorunca bi havlara qrymsenin durumun nedir canımm dur ben sorym :)
Bak hele kizzzzz hem sen bizi merak etme bu saate gel hemde beni sormuyoruz de .çabuk balın içine dış maçunı ve kara biber döküp yüzüne maske yap sonra o şekilde bi resim çekip at buraya cezalisin bacım senHerkes brbbirini sorunca beni sorm
Hosbuldum alstim burya sormayınca kızlar uzulym ya
Aminnnnn Aminn kuzum benim ❣❣❣Allah cc iyi etsin hepimizi
Tez vakitte herkesten hayırlı müjdeli haberler duyur Ya Rabbi..
Nasıl yani bi poYemek dedinde ben ne yapcam senin menu supermis tirtiklasammi acep
Benzeri bisiler yapacağım anlaşıldı .Neyse benim bat a 2 gün var bi pozitif bide negatif test var ne olacak simdi
Hosgeldin canim Aminnnnn inşallah canım benim sen nasılsın bugün.Allah cc iyi etsin hepimizi
Tez vakitte herkesten hayırlı müjdeli haberler duyur Ya Rabbi..
İnşaallahh Can'ım benim hamarat hatun maşaallah ❣Yemek yaptım pilav salata et kocisle dışarı çıktık işi var brz iftarı dışarda yicex şimdiden hazırladım. Bn oruç deilim zatn .İnş yarın tutarım . Sz neler yapionz kızlar
Adasim deli etme beni dün var var diyoruz bende pozitif gördüm sonra akşam yaptimda bisi çıkmadı hani hatirladinmi .Nasıl yani bi poztf bi negativ anlamadm
Ewt kuzum ya basinzda szinde aceleci bi kocanz olursa mecbur hamaratlasiynzİnşaallahh Can'ım benim hamarat hatun maşaallah ❣
Kafaya takmamaya çalışıyorum şu malum meseleyi ama nası yapçan bilmiyorum
Sadece ben değil canim Allah hepimize bu ay nasip etsin birlik de kalalım inşallah amacımız yettiğince bağırır sonra üstteki komsulardan dayağı yer otururuz
Yok kz kafa qttin valla. Kan testi ypmadan kesin bse belli olms. Kan testi yp hemn bu günAdasim deli etme beni dün var var diyoruz bende pozitif gördüm sonra akşam yaptimda bisi çıkmadı hani hatirladinmi .
Kız sen bizi hangi topicde aldatiyon
Mehtap in dediği gibi canim olacaksa Allah bize oldurur takmayalim sadece onemlerimizi alalım vesile arayalım şükürler olsun elimiz ayaklarımız tutuyor tedavimizde var elbet Allah doğru zamanı bilen planların en güzelini yapan dir b itanem.İnşaallahh Can'ım benim hamarat hatun maşaallah ❣
Kafaya takmamaya çalışıyorum şu malum meseleyi ama nası yapçan bilmiyorum
Onlar mi bizi dövecekmiş. Toplanın kızlar operasyon var . Komsulari bayıltıp çığlık atcaz sevinçten . Ki bizden rahtsz olmasnlarSadece ben değil canim Allah hepimize bu ay nasip etsin birlik de kalalım inşallah amacımız yettiğince bağırır sonra üstteki komsulardan dayağı yer otururuz
Kız ismimi vererek deşifre ettin beni senin de Adın MEHTAP değil mi .... oohh Bnde seni deşifre ettimMehtap in dediği gibi canim olacaksa Allah bize oldurur takmayalim sadece onemlerimizi alalım vesile arayalım şükürler olsun elimiz ayaklarımız tutuyor tedavimizde var elbet Allah doğru zamanı bilen planların en güzelini yapan dir b itanem.
Canim bu sabah geçti aklımdan o ama eşim varken yaptırıp onuda boşa dir belki die üzmek istemedim 7 senede ne kadar çok hayal kırıklığı var tahmin edemezsin .o yüzden bari gün geçerse ondan habersiz gider yaptırırım dedimYok kz kafa qttin valla. Kan testi ypmadan kesin bse belli olms. Kan testi yp hemn bu gün
Hiç bebiş yok mu BtanmCanim bu sabah geçti aklımdan o ama eşim varken yaptırıp onuda boşa dir belki die üzmek istemedim 7 senede ne kadar çok hayal kırıklığı var tahmin edemezsin .o yüzden bari gün geçerse ondan habersiz gider yaptırırım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?