❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Herkes brbbirini sorunca beni sorm

Hosbuldum alstim burya sormayınca kızlar uzulym ya
Bak hele kizzzzz hem sen bizi merak etme bu saate gel hemde beni sormuyoruz de .çabuk balın içine dış maçunı ve kara biber döküp yüzüne maske yap sonra o şekilde bi resim çekip at buraya cezalisin bacım sen

Yemek yaptım pilav salata et kocisle dışarı çıktık işi var brz iftarı dışarda yicex şimdiden hazırladım. Bn oruç deilim zatn .İnş yarın tutarım . Sz neler yapionz kızlar
İnşaallahh Can'ım benim hamarat hatun maşaallah ❣
Kafaya takmamaya çalışıyorum şu malum meseleyi ama nası yapçan bilmiyorum

Ewt kuzum ya basinzda szinde aceleci bi kocanz olursa mecbur hamaratlasiynz
Takma tatlım düşünme zevkine bk . Ki benimse zevkle olsun . Rabbim vercktr muhakkak Bn inaniyorum . Takacam artk toka toka bozuk plaga döndük zaten . Olcağı varsa olur yoksa amenna . Ama elbet bi gün olcak inşall

Mehtap in dediği gibi canim olacaksa Allah bize oldurur takmayalim sadece onemlerimizi alalım vesile arayalım şükürler olsun elimiz ayaklarımız tutuyor tedavimizde var elbet Allah doğru zamanı bilen planların en güzelini yapan dir b itanem.

Sadece ben değil canim Allah hepimize bu ay nasip etsin birlik de kalalım inşallah amacımız yettiğince bağırır sonra üstteki komsulardan dayağı yer otururuz
Onlar mi bizi dövecekmiş. Toplanın kızlar operasyon var . Komsulari bayıltıp çığlık atcaz sevinçten . Ki bizden rahtsz olmasnlar

Kız ismimi vererek deşifre ettin beni senin de Adın MEHTAP değil mi .... oohh Bnde seni deşifre ettim

Yok kz kafa qttin valla. Kan testi ypmadan kesin bse belli olms. Kan testi yp hemn bu gün
Canim bu sabah geçti aklımdan o ama eşim varken yaptırıp onuda boşa dir belki die üzmek istemedim 7 senede ne kadar çok hayal kırıklığı var tahmin edemezsin .o yüzden bari gün geçerse ondan habersiz gider yaptırırım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…