- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.101
cnm kisisel bilgilerde yazio ordan yapiosun yada benim imzada altta hamilelik takvimi diio oraya tikla-Lavinia imzani nasil yaptin canim
rica ederim cnm :)basardim... sagol canim
Ben ankaradayım tatlım: )Bu arada kızlar kimler nerde oturuyo . Belki yaknızdır brbrmze
@Pinkhouselife61 @Krizantemcicegi-Lavinia @aaynaa Bihter34 Bisquits
Ayyy hadi insssstatlım dündü benım bat olmadım mutluyum :) adet olacak gibiydim dün ama olmadım bugun adet belırtısı yok cuma ıdrar testı yapıyım olmazsam diyorum
Uzağız Cnm yaBen ankaradayım tatlım: )
balikesir cnm[/QU Uzağız Cnm yaa
Öylemii benim gibi birisi daha varmiss..sen neresindesin cnmbende almanyadanim canim..
İzmir tatlimsen nerdesin cnm,?
okadr uzak deil aslin da :))temmuzda ordaydim bir sene once yani guzel yerİzmir tatlim
Vatan başka bişey tabi...Kızlarrr aglıycam simdi zaten cokkk özledim vatanımı arka arkaya sevdiğim sehirleri yazdınızz istanbula kaç kere gezmeye geldik hala doyamadımmmmm bende siz gibi oralarda yasamak isterdimm
Hadi inş tatlım :-*tatlım dündü benım bat olmadım mutluyum :) adet olacak gibiydim dün ama olmadım bugun adet belırtısı yok cuma ıdrar testı yapıyım olmazsam diyorum
Kuzum hamişlik belirtilerinde var su gibi akıntı endişelenmeKızlar dün sabah su gibi akıntı oldu. Renksiz doğum ani suyu gelen kadınlar gibi.. çok garip bi durum ilk kez başıma geldi inşallah olumsuz bidurum yoktur başına gelen varmi
Kuzum hamişlik belirtilerinde var su gibi akıntı endişelenme
Yanlız hormonsal bişey de olabilir illa hamişlik belirtisi diye de kendini şartlama
Yok cnm biz malesef buraliyizz,, esimin isi burda,, Ama kalbimizz vatanda tabii..Vatan başka bişey tabi...
Görev bitince dönüş yapacakmışsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?