❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

@Pinkhouselife61 moonlight2135 Annelik işte daha rahmimize bile dusmeden nasıl düşünüyoruz onları isimleri kıyafetleri falani filani şaşırıyorum cocuguna zarar veren birakan eden annelere Allah esirgesin
Allah muhafaza Can'ım yaa
Rabbim şaşırtmasın
Gerçekten öyle sıpalara çalışıyoruz şimdiden
Rabbim kavuştursun inşaallah

15 günde bir hangi kur uygulanmalı Cnm . Zaten bu B.T.Çörekotu yumurtayı Hm geliştirip hemde çatlatıyor mu . Bu h qeldin . Bnde geceleri grebilym . Özledm kz sni
Canim 13. Yada yumurta ne göre 14 15 .gün 3 gun havuç kuru yapıp ic sen bide öyle dene bakalım . Inşallah şifa olur yanlız siz arisutu kullanmiyor sunuz sanırım üreme için eşsiz bir inmek hem sperm hem yumurta bunu mutlaka deneyin yumurtaların catlamasi kalitesi ideal boya gelmesi için Allah yar ve yardımcımız olsun .canlar inşallah.
İnş gönlünce olur herşey . Tatlım ya Bn 2 senede bklym ama bi iğne bile alamadım . Kz erkek olcak die bse almadm . Hamile oldgmu öğrendiğimde alcm kısmetse inş .. =D

Bende bir ığne dahi almadım 7 senedir alsaydım 4 çocuk giyinirdi galiba. Bilmiyorum mağazalara girince içim buruk oluyor kendimi eksik hissediyorum Allah bebeklerimize nasip etsin de ben çuvalla giydirmeye raziyim .

Saol hayatım bakalım bu ayda bise olmazsa başka kürlere bskcm .. Bu arada ari sütü kullanmadim. Keçi boynuzu ve ve BTC kullanym o kadar ilk defa deniom tabi

Saol hayatım bakalım bu ayda bise olmazsa başka kürlere bskcm .. Bu arada ari sütü kullanmadim. Keçi boynuzu ve ve BTC kullanym o kadar ilk defa deniom tabi
Canim imkanın olursa mutlaka arı sutunu hem sen hem eşine yedir bak sukadarini söyliyeyim ben biliyorsun 7 sene hiç gebelik yaşamadım arı sutune başladım 2. Ay gebe kaldım eşimin morfoloji sorunu da vardı üstelik. Yine içiyorum ve içi diyorum.tabi önce Allah in izniyle oldu .e cok şükür.ac karnına sabah akşam pekmeze aynı zamanda incir içinde kaşığı var o kasigin yarısından biraz daha az 3 gr kadar her seferde.
Havuç iyidir canim tabiki kaynatamiyorsan normal ye inşallah oda şifa olur.
Ama benimde bildiğim suyu daha iyi canim.

Saol tatlım alrm da bidahaki ay diyorum hp .. kür üstüne kür .. telef olcam valla

Iftardaydik bugun pek giremedim canım ve bu arada daha kirmizilar gelmedi gelicekmis gibi agrilar var ama gelmiyor sabah saglik ocagina gidicez esimle kan vericem saliya öğrenirim artik sonucu ama diyicem aciliyet falan yazsin birseu yapsinda gun icinde çıksin sonucu umarım olur bu arada Nasılsıniz canlar hep bebislerden konuşuyoruz falan ya sormayi unutuyorum kusura bakmayin kafayı bebis diye bozunca boyle oluyor

Hadi hayırlı haberlerini alrz inş .. iyim Bn tatlım Allah razı olsn sn nasilsn

Oy hadi inşaallah hayırla bebiş vardır
Hemen haber ver bize olurmu

NİCKNAMEBAT
  1. @Aslanparcasi _____HAMİŞ
  2. YASMINAAA _____HAMİŞ
  3. lale_cik _________HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi ___HAMİŞ
  5. @_Dusler_Akedemisi_ HAMİŞ
  6. duyguserhat ______HAMİŞ
  7. A Ask sana benzer ____HAMİŞ
  8. suzansu __________HAMİŞ
  9. K Knptr ___________15 haziran
  10. aaynaa __________16 haziran
  11. zeplin88 _________21 haziran
  12. adyas ___________22 haziran
  13. masal2994 _______23 haziran
  14. Jassgiller ________23 haziran
  15. -Lidya- __________26 haziran
  16. @ilkemmmmm _____ 1 temmuz
  17. ada_aras ________1 temmuz
  18. @ahucansu28 ______1 temmuz
  19. @Pinkhouselife61 ___ 4 temmuz
  20. @melekbaby _______5 temmuz
  21. moonlight2135 ____6 temmuz
  22. Petunyasemen ____7 temmuz
  23. baldudakk _______12 temmuz
  24. S selifor __________Beklemese
  25. htc_tfk _________Beklemede
  26. Bihter34 ________Beklemede
  27. Enise54 ________Beklemede
  28. D dl3434 _________Beklemede
  29. myzt __________Beklemede
  30. M Mlgm55 ________Beklemede
  31. bahar1989 ______Beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…