- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Her zamanMümin kardeşimizen dua ederken Melekler bizim içinde Rabbimize yalvarırmış bu kulunun duasını kabul et diyene mutlu bizlere böyle hayırlı işlerde ismimiz geçiyor hepimizden Rabbim razı olsun ve bizleri hiç unutmayan canım Morrmeneksee
Benim daha ilk etiketimKIZLAR BIR DUANIN DAHA SONUNA GELDIK ALLAH HER BIRINIZDEN RAZI OLSUN GÖNLÜNÜZDEN GECEN DUALARI RABBIM SIZLEREDE BANADA NASIP ETSIN INSALLAH
HejaR12 Asiltutku - A arkadasimes
Life light Yorgunkus - @Teneffus Zili
- F Feyzaanrr
- B Buluts34
- M Morlale8
namaste21 - @karamelli001
ummhnisa ÇOK GUZEL BIRSEYE VESILE OLUYORSUNUZ DURMADAN ETIKETLIYORUM SIZI AMA BEN EMINIM KI ETIKETLEDIKCE SEVINIYORSUNUZDUR..
AMA RAHATSIZ OLAN VARSA GERCEKTEN BELIRTSIN.. ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DUA GRUPLARINDA OLMAYA CALISAN ARKADASLARI SEÇİP ETIKETLIYORUM
Allah razı olsunHer zamansızdd benı unutmayın ne zmn kıme nasıl duaya ihtiyacı varsa benıde etıket yapın cıddı soyluyorum mahrum kalmak istemem
Tabıkı balım. Bundan sonra sen de bızdensınBenim daha ilk etiketimetiketlersen bende çok mutlu olurum elimden geldiği dilimin döndüğü kadarıyla okumaya çalışırım rabbim niyetlerimizi kabul etsin bize böyle güzel vesile olduğun için Allah senden razı olsun
Kızlardan kalır mı kızBittimi 50 alayım
Ya bakamadım bildirimler karıştı bı ara çok geldiKızlardan kalır mı kız
Allah razı olsun bebişim
Çok mutlu oldumTabıkı balım. Bundan sonra sen de bızdensın
Çoğunuz
2 tane alıyorum benÇoğunuzMorrmeneksee biliyorsunuz dualar grupunda herkesin duasına koşan. Kızlar şimdi onun bize ihtiyacı var sıkıntıları için 70 rahman suresi niyetlenmiş. Herkes 1 tane max 3 tane okusa bitiririz kızlar alanlar yaza bilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?