- Konu Sahibi Morrmeneksee
100 tane alıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun cnm benim100 tane alıyorum
Canım regliyim okunmaz diye biliyorum başka vericeğiniz dua varsa onu okurum
Aynen canımCanım regliyim okunmaz diye biliyorum başka vericeğiniz dua varsa onu okurum
Allah senden de razı olsun canımAynen canımolsun nıyetlenip geldin o bıle yeter Allah razı olsun
dıger gruptan ya şafi dağıtılıyor ıkız kardesler ıcın bak istersen bı oraya
Allah sizden de razı olsun herkesin derdine koşuyorsunuz Allah çabanızı ve niyetiniz kabul etsin inşallahAllah razı olsun cnm benimhep yardımcı olmaya çalışıyorsun sende cok saol Allah kabul etsin insallah
![]()
Benım ıcın zevk canımAllah sizden de razı olsun herkesin derdine koşuyorsunuz Allah çabanızı ve niyetiniz kabul etsin inşallah![]()
Tamam ablacımBen okuduktan sonra okudum diye yazsam..Sonra bir aksilik olur okuyamazsam verdiğim sayıyı diye çekiniyorum
Allah razı olsun cnm benim50 tane aldım şimdilik kalan 400 . Rabbim sıkıntılarınızı gidersin feraha çıkarsın sizleri İnsAllah![]()
Bazen aklıma sey gelıyor..Ey Muhammed, senin ümmetinden kim her gün yüz defa لَااِلٰهَ اِلاَّالله اَلْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبِينُ Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn derse, bu onun için fakirlikten kurtulmaya vesile olur, kabir yalnızlığında kendisine yoldaş olur ve bununla zenginliği celb etmiş yani kendisine çekmiş ve cennetin de kapısını çalmış olur.” (Zebidi, İthaf, 5/131; Kenzü’l-ummal, no: 5058).Yazarhanim kardeşim kendin bunu özellikle sabah namazindan sonra oku
![]()