Güneş Gözlükleri Rayban güneş gözlükleri hakkinda

kxuxllxuxmango

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
1.490
3
geçen hafta rayban wayfarer model bır gozluk aldım. ınternette bıraz araştırma yaptım ve yıllardır raybanın en populer modeli oldugunu gördum. alırken pek bılmedigimden almasa mıydım dıyordum ki bu gözlük modeli 1958 lerdeki uretımın bırebır kopyasıymış. kesinlikle guneş gözlüğü almak isteyenlere öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
halamda vardı bu gözlükten
zmanında bir maaşımı vermiştim diodu
simdi de kusenim kullanıyo gayette güzel
hatta ortasında ufacık tasları var camları pembe tonlarına kacıyo biraz :KK70:
güle güle kullan sende cnım =)

bende bu modeli cok begeniyorum kaahverengini istiorum bende. arkadaslarıma gösterdim kimse begenmedi dogal olarak etkilendim bende ama şimdi gene heveslendim alıcam :) kaça aldın acaba

bende bu modeli cok begeniyorum kaahverengini istiorum bende. arkadaslarıma gösterdim kimse begenmedi dogal olarak etkilendim bende ama şimdi gene heveslendim alıcam :) kaça aldın acaba

haberım yoktu bu kadar populer ve klasık bır model oldugunu. aldıktan sonra anladım. taktıgımdan berı ınsanların bakışı değişti:)zaten bıraz eski zaman tıpleri gibi bır havam var. bu gözlukte tamamladı .tanımadıgım bıkaç kişi 70lerdeki tıplere benzıyorsun dedi:) bence tarzının uydugnu duşunuyorsan eski dönemler hoşuna gidiyorsa arkadaşlarını dınleme al bence. taktıkça daha ıyı anlarsın. fiyatlarını googledan bulabılırsın canım burdan yazmayayım şimdi.bende yaklaşık turkıye pazarındakı fıyatına aldım.

cok klasik bir durusu var (klasik derken yanlıs anlasılmasın yüceltmek maksatlı) eger tasıyabilirsen mükemmel duracaktır... güle güle kullan...

bende bu modeli çok seviyorum yakın zamandada almayı planlıyorum favorim kırmızısı =)) güle güle kullan canım...

ben şeker pembesini gördüm cok tatlı duruyordu ama alıp takamam o ayrı :) süs niyetine tasırım hehe

Hayırlı olsun canım, şahane bir model görür görmez aklıma direkt tom cruise geldi onunla özdeşleşmiş kafamda:) çok güzeller valla, ama bir de denemek lazım yüze gitmesi asıl mesele. Raybandan bi gözlük al 40 yıl kullan.. Ürettikleri modellerin modası kolay kolay geçmiyor zaten.

Hayırlı olsun canım, şahane bir model görür görmez aklıma direkt tom cruise geldi onunla özdeşleşmiş kafamda:) çok güzeller valla, ama bir de denemek lazım yüze gitmesi asıl mesele. Raybandan bi gözlük al 40 yıl kullan.. Ürettikleri modellerin modası kolay kolay geçmiyor zaten.

evet canım bıkaç arkadaşım denedi ama alnında durdu çogunun burun yerlerinden ötürü.. tom cruıse tan tut hemen hemen her unlu takmış bır donem. halada takıyor. turkıyde pek bılınmıyor ama yabancı ulkelerde bayagı bı tanınıyor.taktıgımdan berı beyoglundakı turıstler daha çok bakıyor:)
yakışan herkese önerıırım gerçekten modasının geçecegini sanmıyorum

ben de rayban kullanıyorum ama başka bir modelini bu model güzelmiş gerçekten ilk fırsatta bakacağım teşekkürler canım

EVET KIZLAR RAYBAN IN ÇOK TUTULAN DAMLA MODELİ YANİ AVİATOR SERİSİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ. HAZIR KIŞA GİRERKEN İNDİRİMDE GÖZLÜK BULURSAM ALMAK İSTİYORUM. ŞU ANA KADAR HEP KEMİK ÇERÇEVELİ GÖZLÜK KULLANDIM Bİ DEĞİŞİKLİK YAPAYIM İSTİYORUM AMA SANKİ DAMLA MODELİ DE ARTIK HERKESTE VAR DEĞİL Mİ? GERÇİ MODASI GEÇMEYECEK BİR KLASİK ASLINDA AMA KARARSIZIM.

Son düzenleyen: Moderatör:
dediğin gibi klasik evet en azında bikaç yıl kullanırsın
ben gözlükte rayban tercih ederim marka olarak
çünkü camları orijinaldir ve 100/100 camdır
çizilmez ayrıca
coca cola nın formülü gibi rayban camların fomulüde gizlidir

bende kullanıyorum ve çok memnunum hem spor hem klasik çok rahat kullanabiliyorum tavsiye ederim hem modasıda geçmiyo bir klasik yani:nazar: Ben ağustosta aldım indirime girmişti indirimli fiyatı 290ytl sezon fiyati 400ytl di :teytey:

ben sarişinim canim. Sari çerçeve kahverengi camli modeli var 001/4f sanirim onu almayi düşünüyorum yakişir mi sence. Senin ki hangi renk ve sanirim iki boyu var large mi medium mu kullaniyorsun- tavsiye edersin?

Ardayasbu güzel bir konu oldu bu ihtiyacım vardı takip ediyorum canım..Genelde voque gözlüklerini aldım şimdiye kadar ama geçen eniştem ve yeğenim rayban alınca çok hoşuma gitti ama sezonunda almışlardı arkadaşın dediği gibi 400-450 arası değişiyor Şuanki fiyatlarını bende bilmiyorum alerjim olduğu içinde sürekli bu tarz kaliteli gözlükler takıyorum çok hoşuma giden olursada çok fazla takmadan çakma ürünleride alıyorum ama güneşe bakamıyorum...Arkadaşların tavsiyesini dikkatle okuyorum cnm tşkler a.s.

X