• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ravzam

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nurey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
35
1
86
Kocaeli
ark lar benim 8 aylık kızm var bi kaç gündür öksürüyor dr götürdüm yine geçmedi balgamı atamıyor antibiyotik vermedi sadecene anne sütü ver uykusunda başlıyor öksürmeğe bana bilgi verirmisiniz balgamı atması için ne yapmalıyım.tşkler

tşk edrim cnm 8 aylık olduğu için antibiyotik verilmez öksürdükçe boğazını temizliyormuş öksürmekten uyumuyor sağlık ocağına gtrdm bakalım one verecek diye hmn antibiyotik verdi dr aradı kesinlikle kullanmamı söyledi bende bitkisel yönden ne yapabilirim dişlerindende kaynaklanıyorr olabilirmiş cmrt siyi bekliyorum kontrolubüz var.göğsünü yumuşatmam için ne yapmalıyım arklar.

ya cnm 1 yaşından önce bebeğe antibiyotik verilmezmiş zaralıymış sürekli anne sütünü deam et çok zor durumda kalmadığında verilmez bende bugün rezene çayı verdim göğsünüde balla karabibri karıştırıp sürdüm yrn gidecem yine dr alt damağıda iyicene kabarmış bir yandanda diş çıkartıcak daha ilk dişimiz çıkacak teyzesi.cnm ilgilendiğin için tşk ederim

merhaba benimde 5 aylık bi bebeğim var 3.5 aylıkken doktor antibiyotik verdi 2 hafta kullandim malesef .. sonra bir yerden oğrendim artık onu kullanıyorum tamamen doğal.pekmez taze evde yapılmış yağ ve hava civa ocakta kaynatıp hergun bebeğine bi cay kaşığı ver inş bişeyi kalmazz.hava civayı aktardan alıcaksın pekmezde uzum pekmezi olucak unutma .ALLAH sifa versin.

Back