• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rassig meme estetigi ameliyatim

rassig

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
688
329
108
Almanya
Evet 3 aydir burada yaptigim arastirmalardan sonra bende kararimi verdim ve dün geldim türkiyeye..buradan bana yardimci olan ve hic bikip usanmadan bana yazan ve sorularimi cevaplayan tüm arkadaslara cok cok tesekkür ediyorum.sizlerin destegi sayesinde buradayim..2 saat sonra doktorumda randevum var.hersey o zaman belli olacak.
gelince herseyi detayli yazacagim

Evet 3 aydir burada yaptigim arastirmalardan sonra bende kararimi verdim ve dün geldim türkiyeye..buradan bana yardimci olan ve hic bikip usanmadan bana yazan ve sorularimi cevaplayan tüm arkadaslara cok cok tesekkür ediyorum.sizlerin destegi sayesinde buradayim..2 saat sonra doktorumda randevum var.hersey o zaman belli olacak.
Hakkında hayırlı olsun yazıştıkmı bilmiyorum ama hatırlıyorum seni aynı zamanlarda araştırdık mutlaka denk gelmişizdir benim 6.günüm bugün darısı başına herşey gönlünce olsun

aynen kızlar bende mayıstan beri buradyım 25 eylül ameliyatım var bana 300325 cc dedi bakalım ağrıdan korkuyorum amelıyat sonrası

öncelikle hoşgeldin herşey gönlünce olsun hangi doktorla görüşeceksin cnm ?

Görümemi yaptim.tam bir saat doktorum herseyi anlatti.benim fazla soru sormama gerek kalmadi.sadece benim beklentilerimi sordu.bende 300 den asagi olmasin ve dolu dolu ve dik durmasini istiyorum dedim.ameliyatta 300 den 350 ye kadar büyük denicem dedi...birde meme dokum az oldugundan dual planin benim ici uygun oldugunu söyledi.tabbiki bu yöntem daha agrili olur dedi.
ufuk bey cok sakin birisi..insanin korkularini aliyor. Ben yalniz oldugum icin zaten asiri korkuyordum.yarin sabah saat 8 de ameliyat.bugün ölcüm yapti. Yarin hepsini tekrar anlatirim size dedi.
evet simdilik bu kadar.insallah ileriki günlerde burada ameliyatimin nasil gectigini yazabilirim

TE="nessira, post: 36920630, member: 619914"]öncelikle hoşgeldin herşey gönlünce olsun hangi doktorla görüşeceksin cnm ?[/QUOTE]
Tesekkür ederim.ufuk bilkay izmirde.yarin ameliyat olucam insallah

Hayırlı olsun ameliyatın canım. İnşallah istediğin gibi olurlar :KK51:

Hayırlı olsun canım inan bana korkulacak bir şey yok benim kas altı olmasına rağmen ilk gün çok rahattı benim sadece bir kere wc ihtiyacım icin yanımda oldular diğer seferleri kendim yaptım hemşireler ilgileniyorlar çok güzel ille birine gerek yok.

Sana tavsiyem şu ameliyat sonrası 2-3 saat sonra yemek yiyeceksin ve ayağa kalkacaksın sonra dinler ancak kendini iyice toplayınca 4 saat gibi hiç yatma yürü ve yürürken kollarını hareket ettir ne kadar hareket edersen o kadar az ağrın olur çünkü sabit durunca kaslar tutuluyor yorulanca otur yatma... ben hep kitap okudum ayakta yürürken iyi oldu kas gevşetici ağrı kesici yapıyor lar popodan iyi oluyorsun ağrı falan olmuyo dua et tabi bir de. Ben ameliyat hane de ayetel kürsü falan okudum :)

Rassig canım hayırlısı olsun çok sevindim içinin rahat bir şekilde ameliyata girecek olmana :) Ufuk beye 350 yi lütfen sığdırmaya çalışın de :)) Dual planla çok daha doğal olcak kasaltından daha güzel duruyor dual.Çok şanslısın yöntemini güzel yapıyor.Haberlerini bekliyorumm şimdiden memişlerinle mutluluklar dilerimmm :)

Evet kizlar yeni kendime geldim. Dün sabah 10 gibi oldum ameliyatı mi..narkozdan midem cok bulandi.agrilarim baya var ama ilacla biraz hafifliyor. Beni mahveden bel agrisi.sadece sirt üstü yatinca cok zor. Bana dual planla mentor 350 cc high Profile konmus..simdikte cok büyük olursa diyorum. Cünkü doktora maximum olani koy demistim. Su an sargilardan bisey belli degil. Robot gibiyim.bugün biraz daha iyiye giderim insallah

Evet kizlar yeni kendime geldim. Dün sabah 10 gibi oldum ameliyatı mi..narkozdan midem cok bulandi.agrilarim baya var ama ilacla biraz hafifliyor. Beni mahveden bel agrisi.sadece sirt üstü yatinca cok zor. Bana dual planla mentor 350 cc high Profile konmus..simdikte cok büyük olursa diyorum. Cünkü doktora maximum olani koy demistim. Su an sargilardan bisey belli degil. Robot gibiyim.bugün biraz daha iyiye giderim insallah
canım geçmiş olsun ne guzel atlattın darısı başıma haftya da ben oluyorum..kendi hacetini görebiliyo musun ?

Ge
geçmiş olsun canım bende senin haberini bekliyordum .benimde Dual plan oldu sana süreci anlatmama gerek yok kendin öğreneceksin zaten.sadece şunu söyleyim 8.günüm ve gayet iyiyim ağrı namına hiç birşey kalmadı.biraz ödem ve rahatsız eden ameliyat sütyeni dışında sıkıntım yok.sırtını poponu bacaklarının altını yastıklarla destekle yatarken sırtının ağrısı için krem sürdür.bolca su iç .yürüyebildiğin sürece yürümeye çalış.rahat atlatman dileğiyle

Ge
geçmiş olsun canım bende senin haberini bekliyordum .benimde Dual plan oldu sana süreci anlatmama gerek yok kendin öğreneceksin zaten.sadece şunu söyleyim 8.günüm ve gayet iyiyim ağrı namına hiç birşey kalmadı.biraz ödem ve rahatsız eden ameliyat sütyeni dışında sıkıntım yok.sırtını poponu bacaklarının altını yastıklarla destekle yatarken sırtının ağrısı için krem sürdür.bolca su iç .yürüyebildiğin sürece yürümeye çalış.rahat atlatman dileğiyle
Inan su an bu agrilar hic gecmicekmis gibi.gerci hastanede yalnizdim ve simdi otelime geldim.burada yardimci oluyorlar..aksama yengem gelecek yanima.insan yalniz olunca cok duygusallasiyor ya

canım geçmiş olsun ne guzel atlattın darısı başıma haftya da ben oluyorum..kendi hacetini görebiliyo musun ?
Ben mecburen gördüm..yardimci oldular hastanede.zatenhic kalkmadim sayilir yataktan.simdi geldim otelime ve yengem gelecek birazdan

Inan su an bu agrilar hic gecmicekmis gibi.gerci hastanede yalnizdim ve simdi otelime geldim.burada yardimci oluyorlar..aksama yengem gelecek yanima.insan yalniz olunca cok duygusallasiyor ya
Ah Kıyamam ya çok geçmiş olsun canım umarım alt tarafına bol bi şeyler giymişindir wc de kolaylık oluyor çünkü bol bol yürü ki ödem atabilesin ve kasların tutulmasın Allah yardımcın olsun

Rassig canım hayırlısı olsun çok sevindim içinin rahat bir şekilde ameliyata girecek olmana :) Ufuk beye 350 yi lütfen sığdırmaya çalışın de :)) Dual planla çok daha doğal olcak kndan daha güzel duruyor dual.Çok şanslısın yöntemini güzel yapıyor.Haberlerini bekliyorumm şimdiden memişlerinle mutluluklar dilerimmm :)
Canim cok tesekkür ederim.hakikatten 350 cc olmus inanamadim..birdde su agrili günleri gecirsem.cuma bandajim acilacak ve sütyene gececekmisim..simdiden merak sardi nasil oldular diye.beni burada yalniz birakmadiginiz icin tesekkür ederim

Back