• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rare gold...

kalıcıymıs bnde far away almıstım 2 kat. once yarım yaptım. bunu deneyeym diorm eyeliner alıcam yanında. 19 ytl hçbişi ikisi için

hiç kullanmadım ama kokusunu biliyorum. bana çok ağır geliyordu. şimdi indirimdede olunca bi deneyim dedim. nede olsa kışta geldi. kullanılabilir. yaz olsa almazdım. bakalım kullanıp denicez ;)

birde timeless miydi neydi onu sipariş ettim. kokusunu bilmiyorum. o nasıl aceba. oda indirimdeydi. bi deneyim dedim onuda.

bana çok ağır geliyor rare goldun kokusu, bir ara iş yerinde bir kız kullanıyordu fellik fellik kaçıyordum kızdan belki de çok abartıyodu bilmiyorum ama üstüne şişeyi boca etmiş gibi bi koku yayılıyodu o yüzden bu parfüme acaip önyargım oluştu keşke adam gibi kullanan birinden duysaydım ilk :1closedeyes:

rare gold ve rare pearls çok karıştırılıyor bence rare gold güzel kötü olan diğeri olabilir bi koklayım numuneleri sırnaşık şey

suanki katalogta arkadasım rare gold edp i 15 tl ye satıyo hemde 50 ml.. bi cok kişi onerdi denesem mi :D

aldım kullanıyorum insanlar soruyo ne güzelmiş diyo. gidip alan bile olmus :))) begendm bu kokuyu! gene indirimdeymiş belki yılbası hediyesi alırım kendme :D

ya kızlar,eski bir avon temsilcisiyim.. şu an bıraktım ama öyle bi methedttiniz ki napsam bilemedim bak şimdi :uhm:

Back