arkadaşlar son zamanlarda rapor kullanarak menogon 75 IU alanlara soruyorum. Bir kutu için ne kadar ödediğinizi yazabilir misiniz? katkı payı ve katılım payı dahil. şimdiden teşekkürler...
ben menegon yedim ama devlet bize 8 kutusunu karşıladı diğer 2 kutuyu biz kompe cepten ödedik ilaç raporumuzu bekliyoruz canım o çıktıktan sonra sanırım % 20 sini ödeyeceğiz emin değilim bu cuma belli olucak .....
canım ben bu ilaçtan kullanmadım ama ilacın fiyatı 121 ytl raporlu alırsan %20 ilaç için %30 devlete katkı payı ödüyorsun yani ilacın toplam %50 ödüyorsun oda 60 tl yapıyor tabi devlete ödediğin katkı payı 1. deneme için %30 2. deneme için olursa % 25
nil ve zeynep çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
aklıma takılan şey şu gonal f alırken ben de evet katlım + katkı % 50 gibi bir rakam ödemiştim. ama bu gonal f in muadili olduğundan ötürü böyle galiba, menagonun önemli kısmını sanki devlet ödüyor ve % 50 olmaması lazım yanlış mı biliyorum?
yakın zamanda raporla menogon alanlar, cevaplarsanız çok memnun olurum.
o iğneyi bende kullandım şimdi tekrar başlıycam ama ben rapor falan bilmiyorum 3 kutu kullanmıştım tanesini 121 ytl ye aldım rapor nası alınıyo ki nerden ben 121 alıyorum
arkadaşlar son zamanlarda rapor kullanarak menogon 75 IU alanlara soruyorum. Bir kutu için ne kadar ödediğinizi yazabilir misiniz? katkı payı ve katılım payı dahil. şimdiden teşekkürler...
kızlar benim tedavimden kalan menegonlarım var.çok iyi sakladım.zaten bikaç once almıştım.isteyen olursa yarı fiyatına verebilirim.bana onumuzdeki bi iki sene lazım olmicak.ben ücretli almıştım.rapor hepsini karşılamamıştı.yanlış hatırlamıyosam 4 kutu gibi bişeydi karşıladıkları.zaten rapor ihtiyacınız olan ilaçların hepsini vermiyor.kafalarına gore yazıyolar.mesela bana gonal f yazmışlardı.ama drum bana menegon kullanmam gerektiğini söyledi.bende gonal f yi almamıştım.