teşekkür ederim canım beğenmene sevindimÜrünler güzel hayırlısıyla satmanı temenni ederim.
Bence beden, ayakkabı no ve fiyatta yaz.
teşekkür ederim canım beğenmene sevindimekledim fiyat ve bedenleri
valla tulumu ben pek giymiyorum ama güzel kardeşimle dün moda çekimimizi yaparkenUzun elbise ve pembe tuluma bitmekle beraber bedenim uymuyor ben 40'ım. Zaten belli zayıfsınAma özellikle tuluma bayıldım...
sence tulum kardeşimin kınasında giyilir mi sanki bana biraz bol geliyor gibi ben bunu aldığımda 3-4 kilo daha fazlaydımUzun elbise ve pembe tuluma bitmekle beraber bedenim uymuyor ben 40'ım. Zaten belli zayıfsınAma özellikle tuluma bayıldım...
valla tulumu ben pek giymiyorum ama güzel kardeşimle dün moda çekimimizi yaparkenbana dediki kardeşimin kınasında neden bu tulumu giymiyorsun. şık bir tulum güzel zaten bir kez giydim. tulum beden olarak uymayabilir ama krem uzun elbise olabilir belki ama emin değilim . kardeşim 42 beden ona olmadı
sence tulum kardeşimin kınasında giyilir mi sanki bana biraz bol geliyor gibi ben bunu aldığımda 3-4 kilo daha fazlaydım
evet canım bende bunları alalı epey zaman oldu giymediğim için yeni gibiler. bazı kıyafetlerimi veriyorum bunları da internette kardeşimin düğünü için kıyafet bakarken 2. el olanlara da bakıp oradan esinlenip satmaya karar verdim inşallah satılırlarGöğüs kısmından olmaz, altı zaten bol da, göğüse bakıp anlayabiliyorum. Sana anca olan beniııı, mümkün değil.
Elbise şile bezi gibi duruyor, otantik. Önceden vardı bu elbiselerden bende ama ne oldular anlayamıyorum. Kayboldular :S
kardeşim boşnaklara gelin gidiyor onlarda pek süslülermiş gösterişli bişeyler giy dedi. biraz bakim bulamazsam düşünürüm :)Ona şık ve gösterişli bir küpe ya da kolye ile, bir de uzun topuklu ayakkabı ve portföyle olur. Ama tulum sade ya, bir yerlerden patlat yani, ya kolye ya küpe. Olur yani şık bir tulum.
Biraz da daralt yani üstten, 5-10 tl'ye daraltırlar, yeni elbise almaktan kat kat iyi. İyi bi terzi ile bu tulum sende şahane olabilir.
kardeşim boşnaklara gelin gidiyor onlarda pek süslülermiş gösterişli bişeyler giy dedi. biraz bakim bulamazsam düşünürüm :)
ben bunları satıp başka bişey almayı planlıyordumOwww maacırlar aşırı gösteriş sever hele ki boşnaklar.
Doğrudur yani
Ama bu tulumda şık ama üstüne oturt terzide, kumaşı falan kaliteli duruyor.
Sonra yine sat...
kardeşim dediki onlar assolist gibi giyinip gelirlermiş efendim işte takıp takıştırırlarmış kına da ayrı düğünde ayrı kıyafet giyerlermiş . o kadar çok kıyafet baktımki hala bişey seçip alamadımOwww maacırlar aşırı gösteriş sever hele ki boşnaklar.
Doğrudur yani
Ama bu tulumda şık ama üstüne oturt terzide, kumaşı falan kaliteli duruyor.
Sonra yine sat...
kardeşim dediki onlar assolist gibi giyinip gelirlermiş efendim işte takıp takıştırırlarmış kına da ayrı düğünde ayrı kıyafet giyerlermiş . o kadar çok kıyafet baktımki hala bişey seçip alamadım
bende öyle yapmayı düşünüyorum bakalım :)Kına da oynayacaksın çok çok abartmaya gerek var mı, assolist gibi olmak kına da çok saçma. Bence normal olan sade şık olmak. Düğünde abartırsın..
Teşekkür ederim. Kırmızı elbiseli olan kardeşim diğerleri benim :)Manken siz misiniz çok beğendim :) kıyafetleri de çok zevkli . Kapalı olmama rağmen beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?