• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rapisa'nın butiği

rapisa

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
5.575
1.671
448
IMG_20150903_151948.jpg

Deichmann dan aldığım topuklu deri ayakkabı 3-4 kez giymişimdir 38,5 numara 25 tl

IMG_20150903_151637.jpg
IMG_20150903_000710.jpg

Deichmann dan aldığım sunni süet deri ayakkabı 2 kez giymişimdir 39 numara 38 e de olur 20 tl

IMG_20150903_000549.jpg
IMG_20150903_000520.jpg

Çok şeker pembe etek üzerinde pul işlemeleri var 36-38 bedene uygundur. Fiyatı 10 tl

IMG_20150902_232001.jpg
IMG_20150902_231430.jpg

36-38 beden etek 10tl

IMG_20150902_231205.jpg
IMG_20150902_230605.jpg

Mango diZ altı etek 10 tl

IMG_20150903_154529.jpg

1 Deichmann dan aldığım topuklu deri ayakkabı 3-4 kez giymişimdir 38,5 numara 25 tl
2 Deichmann dan aldığım sunni süet deri ayakkabı 2 kez giymişimdir 39 numara 38 e de olur 20 tl
3 Çok şeker pembe etek üzerinde pul işlemeleri var 36-38 bedene uygundur. Fiyatı 10 tl
4 36-38 beden beyaz uzun etek 10tl
5 Mango diZ altı beyaz etek 36*38 beden 10 tl
6 Pembe elbise 36-38 beden 10 tl
7 Krem uzun elbise 36-38 beden belki 40 a da olabilir 15 tl
8 Adil ışık Pembe tulum 38 beden ben 36 beden olduğum için üzerimde biraz bol durdu fiyatı 20 tl
9 saks mavisi prada taklidi suni deri düz sandalet 38 numara 15 tl

fiyatlara kargo dahil değildir.

Eklentiler

• IMG_20150903_151948.jpg
    IMG_20150903_151948.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Merhaba hanımlar, baktım burada birşeyler satılıyor bende kullanmadığım kıyafetlerimi satmaya karar verdim :) inşallah beğenirsiniz :KK200:
Fiyatları 2-3 saat sonra ekleyeceğim

Ürünler güzel hayırlısıyla satmanı temenni ederim.

Bence beden, ayakkabı no ve fiyatta yaz.

Uzun elbise ve pembe tuluma bitmekle beraber bedenim uymuyor ben 40'ım. Zaten belli zayıfsın :KK43: Ama özellikle tuluma bayıldım...
valla tulumu ben pek giymiyorum ama güzel kardeşimle dün moda çekimimizi yaparken :KK70: :KK70: bana dediki kardeşimin kınasında neden bu tulumu giymiyorsun. şık bir tulum güzel zaten bir kez giydim. tulum beden olarak uymayabilir ama krem uzun elbise olabilir belki ama emin değilim . kardeşim 42 beden ona olmadı

Uzun elbise ve pembe tuluma bitmekle beraber bedenim uymuyor ben 40'ım. Zaten belli zayıfsın :KK43: Ama özellikle tuluma bayıldım...
sence tulum kardeşimin kınasında giyilir mi sanki bana biraz bol geliyor gibi ben bunu aldığımda 3-4 kilo daha fazlaydım

valla tulumu ben pek giymiyorum ama güzel kardeşimle dün moda çekimimizi yaparken :KK70: :KK70: bana dediki kardeşimin kınasında neden bu tulumu giymiyorsun. şık bir tulum güzel zaten bir kez giydim. tulum beden olarak uymayabilir ama krem uzun elbise olabilir belki ama emin değilim . kardeşim 42 beden ona olmadı

Göğüs kısmından olmaz, altı zaten bol da, göğüse bakıp anlayabiliyorum. Sana anca olan beniııı, mümkün değil.

Elbise şile bezi gibi duruyor, otantik. Önceden vardı bu elbiselerden bende ama ne oldular anlayamıyorum. Kayboldular :S

sence tulum kardeşimin kınasında giyilir mi sanki bana biraz bol geliyor gibi ben bunu aldığımda 3-4 kilo daha fazlaydım

Ona şık ve gösterişli bir küpe ya da kolye ile, bir de uzun topuklu ayakkabı ve portföyle olur. Ama tulum sade ya, bir yerlerden patlat yani, ya kolye ya küpe. Olur yani şık bir tulum.

Biraz da daralt yani üstten, 5-10 tl'ye daraltırlar, yeni elbise almaktan kat kat iyi. İyi bi terzi ile bu tulum sende şahane olabilir.

Göğüs kısmından olmaz, altı zaten bol da, göğüse bakıp anlayabiliyorum. Sana anca olan beniııı, mümkün değil.

Elbise şile bezi gibi duruyor, otantik. Önceden vardı bu elbiselerden bende ama ne oldular anlayamıyorum. Kayboldular :S
evet canım bende bunları alalı epey zaman oldu giymediğim için yeni gibiler. bazı kıyafetlerimi veriyorum bunları da internette kardeşimin düğünü için kıyafet bakarken 2. el olanlara da bakıp oradan esinlenip satmaya karar verdim inşallah satılırlar:KK37:

Ona şık ve gösterişli bir küpe ya da kolye ile, bir de uzun topuklu ayakkabı ve portföyle olur. Ama tulum sade ya, bir yerlerden patlat yani, ya kolye ya küpe. Olur yani şık bir tulum.

Biraz da daralt yani üstten, 5-10 tl'ye daraltırlar, yeni elbise almaktan kat kat iyi. İyi bi terzi ile bu tulum sende şahane olabilir.
kardeşim boşnaklara gelin gidiyor onlarda pek süslülermiş gösterişli bişeyler giy dedi. biraz bakim bulamazsam düşünürüm :)

kardeşim boşnaklara gelin gidiyor onlarda pek süslülermiş gösterişli bişeyler giy dedi. biraz bakim bulamazsam düşünürüm :)

Owww maacırlar aşırı gösteriş sever hele ki boşnaklar.

Doğrudur yani :D

Ama bu tulumda şık ama üstüne oturt terzide, kumaşı falan kaliteli duruyor.

Sonra yine sat...

Doğrudur yani :KK70:

Sonra yine sat...
ben bunları satıp başka bişey almayı planlıyordum :D :D :D

Doğrudur yani :KK70:

Sonra yine sat...
kardeşim dediki onlar assolist gibi giyinip gelirlermiş efendim işte takıp takıştırırlarmış kına da ayrı düğünde ayrı kıyafet giyerlermiş . o kadar çok kıyafet baktımki hala bişey seçip alamadım :D

kardeşim dediki onlar assolist gibi giyinip gelirlermiş efendim işte takıp takıştırırlarmış kına da ayrı düğünde ayrı kıyafet giyerlermiş . o kadar çok kıyafet baktımki hala bişey seçip alamadım :KK70:

Kına da oynayacaksın çok çok abartmaya gerek var mı, assolist gibi olmak kına da çok saçma. Bence normal olan sade şık olmak. Düğünde abartırsın..

Manken siz misiniz çok beğendim :) kıyafetleri de çok zevkli . Kapalı olmama rağmen beğendim

Back