Randevumu aldım ve gidiyorum kızlar

Fato_happy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
334
401
38
Kızlar labioplasti için muayene randevumu aldım haftaya çarşamba muayene edilecek dudakların durumu değerlendirilip cuma gününde operasyon yapilcak büyük ihtimal:KK17:sürecimi sizlerle mutlaka paylaşacağım bana dua edin😔🙏🙏

Kızlar labioplasti için muayene randevumu aldım haftaya çarşamba muayene edilecek dudakların durumu değerlendirilip cuma gününde operasyon yapilcak büyük ihtimal:KK17:sürecimi sizlerle mutlaka paylaşacağım bana dua edin😔🙏🙏
Hadi bakalim insallah iyi gecer ve istedigin gibi olur hersey

Merhaba öncelikle rabbim yardımcınız olsun. İnşallah güzel ağrısız istediğiniz gibi olur. Acaba hang doktora gidiyorsunuz

Merhaba öncelikle rabbim yardımcınız olsun. İnşallah güzel ağrısız istediğiniz gibi olur. Acaba hang doktora gidiyorsunuz
Merhaba cok teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏 doktorum çiğdem yavuz yurtsever randevu almıştım ama iptal edip ertelemek zorunda kaldim su an süreci.kardesim apandistten dolayı acil ameliyata alınınca bütün süreç şu an icin iptal oldu su an ona bakmak zorundayız 😅 olucam mutlaka ama su an için ertelemek zorundayım🙁

Merhaba cok teşekkür ederim rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🙏 doktorum çiğdem yavuz yurtsever randevu almıştım ama iptal edip ertelemek zorunda kaldim su an süreci.kardesim apandistten dolayı acil ameliyata alınınca bütün süreç şu an icin iptal oldu su an ona bakmak zorundayız 😅 olucam mutlaka ama su an için ertelemek zorundayım🙁
Çok geçmiş olsun bende yarın için randevu aldım aynı telaş aynı korku bende de var. Umarım herşey güzel olur.😔

Merhaba, Labioplasti ile ilgili çok mesaj geliyor, önerir misiniz diye..
Kendinizi sevin. Bu gerekli bir ameliyat değil. Tıbbi zorunluluk dışında asla bu işe girmeyin. Ben çok araştırmadan yaptırdım. Hata ettim. Kesinlikle estetik kaygılarla yaptırmayın. !!Psikolojik olarak rahatsız ediyor olabilir ama Emin olun önceki psikolojinizi ararsınız yolunda gitmezse..
İyileşme süreci , ağrı olayına girmiyorum. Dikişler 20 günde falan düşmüyor. Sürekli sızlama ve yabancılık hissi var. Simetrik değil. His kaybı ve kuruluk oluyor. Benden söylemesi. İyi bir tarafı yok mu? Bence yok. Yaptırmak için can atanlar 2 kere değil 2000 kere düşünsün derim.

X