Bende aynı şeyi söylüyorumMeleksinizzzzz...Super bi destek bu :)) Abalmalr bavul hazirlior yarin icin :))) garip bisi cidden yaa ama hayatimda ki en heyecan verici karar ve simdiden cok ama cok mutluyum insallah cikincada ole olucammmmmmmm valla hic kapamicam aca aca gezicem bu yaz tobe tobeee :))
Supersinizzzz :))) papatyaaaa cok tatlisinn mukemmel bi hediye oldu bana,....
Kizlar bende en ufak korku yok yaaa tek dusuncem ise sevinemedim yaa okadar bekledim is haberini sevinemedim :)) nasil gidicem ise diye kara kara dusunuyorum ameliyat aklima gelmio :)) sargilar ne zmn cikcak diorum icimden ya iste ilac kokarsam :)) ya yikanma olayi olmicak ya bandajlarim cikmazsa yuruyemezsem filan bi suru kuruom kafamdaa:)) yoksa acicakmis umrumda deil isteyken sadece disardan belli olmasin yeter :)))
Kizlar sizi cidden cok sevdim destekler icin cok saolunn optummm bu gece hastaneden yazamicam ama yarin yazarimmmmmmmmmmmmmmmmm :)))
Öncelikle işin hayırlı olsun canımSupersinizzzz :))) papatyaaaa cok tatlisinn mukemmel bi hediye oldu bana,....
Kizlar bende en ufak korku yok yaaa tek dusuncem ise sevinemedim yaa okadar bekledim is haberini sevinemedim :)) nasil gidicem ise diye kara kara dusunuyorum ameliyat aklima gelmio :)) sargilar ne zmn cikcak diorum icimden ya iste ilac kokarsam :)) ya yikanma olayi olmicak ya bandajlarim cikmazsa yuruyemezsem filan bi suru kuruom kafamdaa:)) yoksa acicakmis umrumda deil isteyken sadece disardan belli olmasin yeter :)))
Kizlar sizi cidden cok sevdim destekler icin cok saolunn optummm bu gece hastaneden yazamicam ama yarin yazarimmmmmmmmmmmmmmmmm :)))
Kizlar simdi lafi uzatmadan herseyi yaziyorum olumlu olumsuz her turlu yorumu bekliyorum...
1- 200 cc yada 225 cc
2- Yuvarlak silikon ve kas alti
3-Mentor puruzsuz tirtiksiz
Not: Boyum 150 ve 40 kiloyum
Sevgiler yorumalrinizi bekliyorum sizce nasil olur?
canım öncelikle şimdiden geçmiş olsun diyorum. benim protezim de 225cc yuvarlak ve kas altı uygulandı. boy kilo olarak hemen hemen aynıyız. benim hiç göğüs dokum yoktu eğer senin de öyleyse canım sana tavsiyem ameliyat olduğuna değsin istiyorsan protez boyutlarını olabilecek en büyük şekilde uygulamasını rica et doktorundan. çünkü benimkiler iyice küçüldü ve şu anda hiç dekoltem felan yok. keşke enazından 250 ya da üstü taksaymış diye üzülüyorum. bir de benimki orta profil belki de bu yüzden de küçük duruyordur. bu kadar küçük takıyorsa yüksek profil olsun bence. inşallah en güzel sonuçla karşılaşırsın canım. bol şanslar....
Kizlar regl oldummm indilerrr...
Suan bir an once ameliyat olayim die dua ediyorumm cunki cok kotu adet agrim var yaaa biran once uyutsunlarda su lanet agriyi hissetmeyeyim agri kesicide alamiorum yasak(( napicam 5 e kdr ben yaa hersey ustuste geldiii
cnm ilaç yada bitkisel bişey alamazsın :26: annem benim ağrım olduğunda ayaklarımın altına sıcak su torbası koyardı dene istersen :26: az kaldı dayanman lazım ne zamandır istediğini beklediğini düşün başka şeylerle ilgilenmeye çalış
offf üzüldüm ne yapsakki4 saat daha dayanıcan çoğu gitti accıcığı kladı dayan ayşecim
Az kaldi evet :) insallah dayaniorum nette takiliorum sizler varsiniz ya dualariniz var daha ne olsun...
Birazdan saglik raporu icin disari cikicam bu agriyla :)) is icin istediler ameliyatli vermezler die hazir bugun cuma hemen aliyim dedim.. dispansere gidicem ordan direk ameliyata gecicem dinlenmek yok bana :))
papatyaaaaa:)) ben regl olucam ama suan sisler ve olcuyu boleyken aldi bide hastayken ameliyat yaparlarmiiii ??? bu konudada fikir verinnn kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?