• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randevu alamıyorum.

hayat1979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
1.601
218
123
3 yıl önce özelde bu gıda intoleransı test yaptırmıştım. birçok gıdaya çıktı. Ama güvensizim. Ancak elimden geldiğince yememeye dikkat ediyorum. ama yiyorum. İstiyorum ki devlet hastanesinde test yaptırıyım ona göre teşhisim ve tedavim yapılsın.Hani hep diyorlar ya dr sorun dra gidin diye.. AMA GİDEMİYORUM. RANDEVU ALAMIYORUM. Yumurta,buğday,arpa,çavdar,kuruyemişler,susam,ayçiçeği vs. var. teknoloji ilerledi. randevu sistemi gelişti deniliyor ama alamıyorum. Hergün dolu deniliyor. üstelik haftaya olan..

Ankaradayım. Başkentteyim. ama sonuç sıfır.. Kimler randevu alıyor.Nasıl alıyor..

Son düzenleme:
Bu bölümden randevu alan giden hiç yok mu? lütfen bu konuda bana yardımcı olun. tıp fakültesini arıyorum.sürekli dolu deniliyor. nasıl nerden alıyım? LÜTFEN YARDIM

Ankara' da değilim ama buradaki tıp fakültesinde de aynı sorunlar oluyor bazı bölümler için.
Merkezi Randevu Sistemin den değil de hastanenin kendi sitesindeki randevu sisteminden sıra almayı deneyebilirsiniz.
Eğer o da olmazsa dahiliyeden sıra alıp Sizi o bölüme sev etmesini isteyebilirsiniz.
Çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Bu bölümden randevu alan giden hiç yok mu? lütfen bu konuda bana yardımcı olun. tıp fakültesini arıyorum.sürekli dolu deniliyor. nasıl nerden alıyım? LÜTFEN YARDIM

Merhaba, bende 2 yıl önce sizin yaşadığınız sorunları yaşadım.. daha sonra bir arkadaşım önerisiyle kantahlili.net aradım, orda barış bey bana çok yardımcı olmuştu. Tahliller Özel hastane ve laboratuvarlarda gerçekten çok pahalı. devlet hastanesinden gün almak ise neredeyse imkansız. şöyle söylim 400 tl tutan tahlillerimmi 150 tl ye yaptırdım. ben cebir burasıyla görüşün. geçmiş olsun

Back